kanka bir süre çeşitli plartformlardan kartlara bak arada 1050ti 470 gibi kartlar düşüyor 1000-1200 bandına olmadı bunu alırsınÇoktan açmıştım
kanka bir süre çeşitli plartformlardan kartlara bak arada 1050ti 470 gibi kartlar düşüyor 1000-1200 bandına olmadı bunu alırsınÇoktan açmıştım
1000'e kadar çıkamıyorum maalesefkanka bir süre çeşitli plartformlardan kartlara bak arada 1050ti 470 gibi kartlar düşüyor 1000-1200 bandına olmadı bunu alırsın
neydi bütçe kanka1000'e kadar çıkamıyorum maalesef
Maksimum 750neydi bütçe kanka
Arkadaşın satmaya pek hevesi yok gibiKargoyla satarsa alırım
Fark ettimArkadaşın satmaya pek hevesi yok gibi
hocam odaları kiraya verin apart gibi 2 aya 5090 lı sistem çekersiniz bir düşününFark ettim![]()
kral benim evi görsen beleşe kalmazsınhocam odaları kiraya verin apart gibi 2 aya 5090 lı sistem çekersiniz bir düşünün
hocam horoz dövüşü yaptırın 1 odada 1 odada poker masası tamam köşeyi dönersiniz muhtemelenkral benim evi görsen beleşe kalmazsın
şöyle konularda şaka yapmayalım.hocam horoz dövüşü yaptırın 1 odada 1 odada poker masası tamam köşeyi dönersiniz muhtemelen
hocam bence en temizi kiraya vermek ama siz nerede kalacaksınız oda varşöyle konularda şaka yapmayalım.
kiraya istesem de veremem hocam, düşünmeye gerek yok; yer bellihocam bence en temizi kiraya vermek ama siz nerede kalacaksınız oda var
Elbet bir gün çözcez hocam senin sistemi sabret hocam dayankiraya istesem de veremem hocam, düşünmeye gerek yok; yer belli