ohaKarta 9 yıl mining yapılmış bu arada
Kanka biraz daha idare edip 1120 TL ye (kargo ücreti dahil) rx 470 tek dvi li alabilirsin Facebook dan bende ondan alacağım sanırım.Selamünaleyküm hayırlı akşamlar dostlar. Uzun zamandır ekran kartı arayışı içindeyim ve Facebook'ta ekran kartı bakarken 750 liraya GTX P106-100 modelini gördüm. Bu ekran kartı 1060'ın mining versiyonu ve DVI, VGA, HDMI yani hiçbir çıkışı yok. Ekran kartını anakarta takıp, kabloyu anakartın görüntü portuna (VGA, HDMI gibi) takıp öyle görüntü alınıyormuş ve ben bunu ilk defa görüyorum. Sizce 750 liraya bu alınır mı? Bu alınmaz ise Wattman hatalı RX 470 var, o da 500 lira. Başka bir ekran kartı bulamadım hiçbir yerde, o yüzden aklımda başka kart yok.
WattMan hatalı olan 500 lira. Onu alırım herhâldeKanka biraz daha idare edip 1120 TL ye (kargo ücreti dahil) rx 470 tek dvi li alabilirsin Facebook dan bende ondan alacağım sanırım.
batuma git gel bit pazarından ekran kartı al daha iyisini alırsınSelamünaleyküm hayırlı akşamlar dostlar. Uzun zamandır ekran kartı arayışı içindeyim ve Facebook'ta ekran kartı bakarken 750 liraya GTX P106-100 modelini gördüm. Bu ekran kartı 1060'ın mining versiyonu ve DVI, VGA, HDMI yani hiçbir çıkışı yok. Ekran kartını anakarta takıp, kabloyu anakartın görüntü portuna (VGA, HDMI gibi) takıp öyle görüntü alınıyormuş ve ben bunu ilk defa görüyorum. Sizce 750 liraya bu alınır mı? Bu alınmaz ise Wattman hatalı RX 470 var, o da 500 lira. Başka bir ekran kartı bulamadım hiçbir yerde, o yüzden aklımda başka kart yok.
Batuma gidiş geliş RX 590 parası yapıyor zatenbatuma git gel bit pazarından ekran kartı al daha iyisini alırsın![]()
orasını bilemem kral ama bit pazarlarını kovala bir şeyler düşürürsün kelepire tr deBatuma gidiş geliş RX 590 parası yapıyor zaten![]()
Ekran kartı bit pazarında hiç görmedim usta ben .dorasını bilemem kral ama bit pazarlarını kovala bir şeyler düşürürsün kelepire tr de
p106 alSelamünaleyküm hayırlı akşamlar dostlar. Uzun zamandır ekran kartı arayışı içindeyim ve Facebook'ta ekran kartı bakarken 750 liraya GTX P106-100 modelini gördüm. Bu ekran kartı 1060'ın mining versiyonu ve DVI, VGA, HDMI yani hiçbir çıkışı yok. Ekran kartını anakarta takıp, kabloyu anakartın görüntü portuna (VGA, HDMI gibi) takıp öyle görüntü alınıyormuş ve ben bunu ilk defa görüyorum. Sizce 750 liraya bu alınır mı? Bu alınmaz ise Wattman hatalı RX 470 var, o da 500 lira. Başka bir ekran kartı bulamadım hiçbir yerde, o yüzden aklımda başka kart yok.
kanka eğer uğraşamam dersen gwt de konu aç arada 470 falan düşüyorBatuma gidiş geliş RX 590 parası yapıyor zaten![]()
Çoktan açmıştımp106 al
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kanka eğer uğraşamam dersen gwt de konu aç arada 470 falan düşüyor