- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 11,571
- Konu Sahibi Konu Sahibi
4 yıldır dayanmaya çalışıyorum zatenElbet bir gün çözcez hocam senin sistemi sabret hocam dayan
4 yıldır dayanmaya çalışıyorum zatenElbet bir gün çözcez hocam senin sistemi sabret hocam dayan
Olacak hocam olacak dayan4 yıldır dayanmaya çalışıyorum zaten
Hocam bu arada siz kulaklık alacaksınız heralde bime havitin modeli gelmişti bim kartla alabilirsinizfiyatı 600 liraya düşürdü bu arada
evet, 500 liraya geldi ama olduğum bölge de yok şu anHocam bu arada siz kulaklık alacaksınız heralde bime havitin modeli gelmişti bim kartla alabilirsiniz
sabrın sonu selamettir derler.bence de dayansınOlacak hocam olacak dayan
imza değişmiş neler geliyor 11 ya da 12. nesil i5 mi yoksaevet, 500 liraya geldi ama olduğum bölge de yok şu an
Hocam sizce 11. Nesil alabilirmiyim benimza değişmiş neler geliyor 11 ya da 12. nesil i5 mi yoksa
nokta sayısını model bazlı koyduğunu düşünmemiştim neyse hayırlısı olsun gtx e bakıncada 750 ya da 1650 falan aklıma geldiHocam sizce 11. Nesil alabilirmiyim ben
2. Nesil.
Zaten üç nokta var
facebook gwt grubunda birisi satıyor az önce biraz alta kaydırınca gördüm bendekim satıyor 600tl den ben de almak istiyorum
özelden link atarmısın bulamadımfacebook gwt grubunda birisi satıyor az önce biraz alta kaydırınca gördüm bende
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
stok 5 adetmiş
"Tarık Emre" yaz çıkarözelden link atarmısın bulamadım
1650 olsa varya resmen prime dönemi mi yaşarım. Güç girişi gerektirmeyen en iyi ekran kartınokta sayısını model bazlı koyduğunu düşünmemiştim neyse hayırlısı olsun gtx e bakıncada 750 ya da 1650 falan aklıma geldi