tabi hakaret et senide şikayet edebilirimBunlar gümrükte nabıyor ya bi çıkamadı 3 gündür.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben kaldım kardeş beni de et tam olsun.
tabi hakaret et senide şikayet edebilirimBunlar gümrükte nabıyor ya bi çıkamadı 3 gündür.
Ben kaldım kardeş beni de et tam olsun.
Hiçbir şey yapamazsın.tabi hakaret et senide şikayet edebilirim
samsun kavak da İstanbul üzerinde dağıtıldı tek PTT olduğu için pttye verdiler neyseki 15 dolar olduğu için fazla çıkmadı vergiİl ilçe neresi hocam
hakaret etmen yeterli %100 garanti sunan klavyesiyle dövecek elemanlar gibiHiçbir şey yapamazsın.
Allahtan tutarı az gösteriyorlar yoksa gümrükten de geçmeyecekti.samsun kavak da İstanbul üzerinde dağıtıldı tek PTT olduğu için pttye verdiler neyseki 15 dolar olduğu için fazla çıkmadı vergi
Olur vallasakin ol hocam salla onlami ugrasak bide :d
ben tutiyim sen döv xd
Olur valla![]()
simdi 1.si gumruk oyle vergi kesmez kolay kolay en az vergi ciksa 700 800 odemen lazim gumruk fatura tutarina bakmaz genelde bide gondericinin imile lojistik oldugunun ssnj atabilirmisin ?elime bugün geliyor klavye geldiginde atarım sende hak ettiğin cezayı yersin umarım
abuk subuk sslw ne kanitladigini saniyorsun internetten bile bulurum onumod yokmu mod şu 2 şahısla ilgilensin
çocuk seninle daha fazla ugrasamicsm gerekeni mod yapar size o hakaretlerinizide tehtid olarak algılayıp mahkemeye vericemsimdi 1.si gumruk oyle vergi kesmez kolay kolay en az vergi ciksa 700 800 odemen lazim gumruk fatura tutarina bakmaz genelde bide gondericinin imile lojistik oldugunun ssnj atabilirmisin ?
abuk subuk sslw ne kanitladigini saniyorsun internetten bile bulurum onu
Asıl seninle uğraşması lazım insanlar burda belirsizlik içerisinde gelip ortaya bir şey atıyorsun kanıt sun o zamanmod yokmu mod şu 2 şahısla ilgilensin
ugrasma ugras diyen olmadi ekstra bi hakaretim yok sana karsi iyi gunlerçocuk seninle daha fazla ugrasamicsm gerekeni mod yapar size o hakaretlerinizide tehtid olarak algılayıp mahkemeye vericem
Bazı kargolarda gecikme sıkıntı olmuş sanırım bende de aynı sorun var. Sizde en azından baya aşama kat etmiş ben ayın 20 sinde sipariş verdim hala böyle gözüküyor durumuBenim paket 9 gündür daha Çinden bile çıkmamış ya normal mi bu Alıntıyı görüntüle
TCK m.106 Tehdit TCK m.39 ve m.38 suça yardım azmettirme iştirak kamu davası açılması için yeterli bu deliller avukatıma ilettim fazla söze gerek yok mahkemede görüşelimugrasma ugras diyen olmadi ekstra bi hakaretim yok sana karsi iyi gunler
tabi sana bir şey yapamam sonuçta senden bir tehtid veya hakaret suçu içerecek bir şey almadım.Hiçbir şey yapamazsın.
Hayal dünyanınzdan çıkın lütfen muhtemelen 20 yaşında bile değilsiniz ama fark etmez siz bu hayal dünyanızdan çıkın.TCK m.106 Tehdit TCK m.39 ve m.38 suça yardım azmettirme iştirak kamu davası açılması için yeterli bu deliller avukatıma ilettim fazla söze gerek yok mahkemede görüşelim
tabi sana bir şey yapamam sonuçta senden bir tehtid veya hakaret suçu içerecek bir şey almadım.