❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

elime bugün geliyor klavye geldiginde atarım sende hak ettiğin cezayı yersin umarım
simdi 1.si gumruk oyle vergi kesmez kolay kolay en az vergi ciksa 700 800 odemen lazim gumruk fatura tutarina bakmaz genelde bide gondericinin imile lojistik oldugunun ssnj atabilirmisin ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mod yokmu mod şu 2 şahısla ilgilensin
abuk subuk sslw ne kanitladigini saniyorsun internetten bile bulurum onu

ekstra imile lojistik artik ptrye vermitoruz diye kendi dedi

simdi 1.si gumruk oyle vergi kesmez kolay kolay en az vergi ciksa 700 800 odemen lazim gumruk fatura tutarina bakmaz genelde bide gondericinin imile lojistik oldugunun ssnj atabilirmisin ?

abuk subuk sslw ne kanitladigini saniyorsun internetten bile bulurum onu
çocuk seninle daha fazla ugrasamicsm gerekeni mod yapar size o hakaretlerinizide tehtid olarak algılayıp mahkemeye vericem

mod yokmu mod şu 2 şahısla ilgilensin
Asıl seninle uğraşması lazım insanlar burda belirsizlik içerisinde gelip ortaya bir şey atıyorsun kanıt sun o zaman

Benim paket 9 gündür daha Çinden bile çıkmamış ya normal mi bu Alıntıyı görüntüle
Bazı kargolarda gecikme sıkıntı olmuş sanırım bende de aynı sorun var. Sizde en azından baya aşama kat etmiş ben ayın 20 sinde sipariş verdim hala böyle gözüküyor durumu
1751101012387.webp

ugrasma ugras diyen olmadi ekstra bi hakaretim yok sana karsi iyi gunler
TCK m.106 Tehdit TCK m.39 ve m.38 suça yardım azmettirme iştirak kamu davası açılması için yeterli bu deliller avukatıma ilettim fazla söze gerek yok mahkemede görüşelim

Hiçbir şey yapamazsın.
tabi sana bir şey yapamam sonuçta senden bir tehtid veya hakaret suçu içerecek bir şey almadım.

Ekler

• Screenshot_20250628_115534_com.android.chrome.webp
    Screenshot_20250628_115534_com.android.chrome.webp
    89.3 KB · Hit: 62
  • Screenshot_20250628_115529_com.android.chrome.webp
    Screenshot_20250628_115529_com.android.chrome.webp
    89.2 KB · Hit: 60
TCK m.106 Tehdit TCK m.39 ve m.38 suça yardım azmettirme iştirak kamu davası açılması için yeterli bu deliller avukatıma ilettim fazla söze gerek yok mahkemede görüşelim

tabi sana bir şey yapamam sonuçta senden bir tehtid veya hakaret suçu içerecek bir şey almadım.
Hayal dünyanınzdan çıkın lütfen muhtemelen 20 yaşında bile değilsiniz ama fark etmez siz bu hayal dünyanızdan çıkın.

@sendegitunutbeni reis kargo gümrükten çıktıktan sonra sitede gösteriyor mu telefonum şu anda yok buradan takip edebilir miyim.

Geri