❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

beyler durum nedir? herhangi bir sms, mail vs. hicbir sey gelmedi

Ekler

• IMG_0058.webp
    IMG_0058.webp
    97.5 KB · Hit: 90
beyler durum nedir? herhangi bir sms, mail vs. hicbir sey gelmedi
Yeni sipariş vermediyseniz ve yanwen express'e verilmediyse herhangi bir sorun yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gümrüktr ise beklemeniz yeterli.

Yeni sipariş vermediyseniz ve yanwen express'e verilmediyse herhangi bir sorun yok.

Gümrüktr ise beklemeniz yeterli.
hocam fotografi sonradan ekledim. belki gormemissinizdir. 19 haziran ve yunexpress ile yola cikti. 25 haziran - ucus geldi. gumruk islemlerini bekliyoruz yaziyor son islem olarak

hocam fotografi sonradan ekledim. belki gormemissinizdir. 19 haziran ve yunexpress ile yola cikti. 25 haziran - ucus geldi. gumruk islemlerini bekliyoruz yaziyor son islem olarak
Herhangi bir sorun yok hocam sizin kargoda Pzt veya Salı gümrükten geçer Cumaya kadar ulaşır diye tahmin ediyorum.

IMG_1004.webp

Bu ney la geziyo benim largo galiba

Yuntrackte uçuş güzergahı ne yazıyor? Ya yanlis kod girdiler ya da ciddi sıkıntı
Çinden Türkiyeye gösteriyor hocam. Sadece burada böyle ama anlamadığım bir şekilde. Diğer yerlerden bakınca hiç böyle bilgiler yok.

Anlamadığım bir şekilde sadece telefonda böyle gözüküyor. Bilgisayarda normal gümrükte yazıyor

Farklı bir kodmuş arkadaşlar. Ama nasıl bu kod bende var bilmiyorum.

Son düzenleme:
Beyler kargo kodu başlangıcı YT olunca yuntruck değil mi yani vergi çıkmaz?

Beyler cpu sıcaklığı ve kullanımını göstermiyor. Nasıl ayarlanıyor bilen var mı?

WhatsApp Image 2025-06-29 at 23.03.32.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,553
Üyeler
187,953
Son üye
Spider-Man
Geri