Asus Tuf A15 4050 7435hs Alınır Mı ?

Reaksiyon skoru
3
Bütçe
35000
Merhaba Oyun ve günlük kullanım için bu laptopu almayı düşünüyorum 35k bütçem var cs,valo,forza,gta ve god off war gibi oyunlar oynayacağım performansı nasıldır sizce alınır mı? ? Başka önerileriniz varsa Loq dışındaki model önerilerinize açığım teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Sizce 8-14 Temmuz arasında olacak amazon prime indirimlerine kadar beklemek mantıklımı Laptoplar indirime girermi ?

31k ya alınır güzel cihaz, dahili grafik birimi yok işlemcinin ondan sadece görüntüyü 4050 den alır.
Cevapladığiniz için teşekkür ederim bundan dolayıda batarya ömrü kısalacak sanırsam ancak 4060 modelide 39,40k 4050 ryzen 5 7535hs böyle bir model gördüm ancak satıcı güvenilir gelmedi amazon indirimlerine kadar bekleyeceğim.

Cevapladığiniz için teşekkür ederim bundan dolayıda batarya ömrü kısalacak sanırsam ancak 4060 modelide 39,40k 4050 ryzen 5 7535hs böyle bir model gördüm ancak satıcı güvenilir gelmedi amazon indirimlerine kadar bekleyeceğim.
ryzen 7 almak daha mantıklı, zaten gaming cihazlarda batarya ömrü çok uzun olmaz tabi siz bilirsiniz bende ryzen 5 modeli var

Geri