Netspeed kullananlar 2dk toplanın

TT den port + sunucu kiralıyorlar veya portu kiralayıp aktarma sunucularını kendi barındırıyorlar. Yani TT sunucularından gelen internetin önce onların sunucusuna uğrayıp ondan sonra yurtdışına oraya buraya açılıyor. Netspeed hangi formülü kullanıyor bilmiyorum daha geçeli 2 hafta oldu olmadı benim 😂
valla 2 aydır millenideyim vodafone dan geçtim geçtiğim gibi ping değeri 3-4 arttı bazen çok oynuyor 1-2 aşağı yukarı etkiliyor bu da.. tahhütlü olmasam çıkardım direkt

ben kocaeliden baglaniyrum netspeed ara ara gidiyor ama devamlı olarak gitmiyor stabil internet güzel

ben kocaeliden baglaniyrum netspeed ara ara gidiyor ama devamlı olarak gitmiyor stabil internet güzel
Merkezleri denizli nasıl acaba denizli de internet yoksa sıkıntı

Oyunlara giremiyorum sunucular yanıt vermiyor sadece sosyal medya platformlarına ara ara girebiliyorum böyle bir rezilliği ilk defa yaşadım koskoca firma böyle bir sorumsuzluğu nasıl yapar anlamış değilim.

valla 2 aydır millenideyim vodafone dan geçtim geçtiğim gibi ping değeri 3-4 arttı bazen çok oynuyor 1-2 aşağı yukarı etkiliyor bu da.. tahhütlü olmasam çıkardım direkt
Zaten o firmalarla ping konusunda hiçbir sağlayıcı yarışamaz kendi altyapısı olmadığı sürece. Biz o sağlayıcıları kullananlara ek 1 sunucu ile internete aktarılıyoruz e bu da ping demek normal yani. Zamanında TT den kazık yemiş interneti yavaşlamış kişiler asla bidaha TT Turkcell vs geçmez hocam.

vodafone da tt altyapısı kullanıyordu ama anlamadım
Zaten o firmalarla ping konusunda hiçbir sağlayıcı yarışamaz kendi altyapısı olmadığı sürece. Biz o sağlayıcıları kullananlara ek 1 sunucu ile internete aktarılıyoruz e bu da ping demek normal yani. Zamanında TT den kazık yemiş interneti yavaşlamış kişiler asla bidaha TT Turkcell vs geçmez hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyunlara giremiyorum sunucular yanıt vermiyor sadece sosyal medya platformlarına ara ara girebiliyorum böyle bir rezilliği ilk defa yaşadım koskoca firma böyle bir sorumsuzluğu nasıl yapar anlamış değilim.
birebir aynı millenide sadece youtube akıcı

Netspeed DDoS'a yenilmemeliydi çok kaybedecekler muhtemelen

Son 1 haftadır hizmet yok. Hadi bakayım tam ücret alın.
ben bu şekilde sürekli üstlerine gittim millenicomun 200 lira indirim yapacak :D 4 ay olacak şekilde 50tl hep :D

100 mb yada 50 çok pahalı olmayan ttnet altyapılı operatör önerin bu işin tadı kaçtı sizede bu firmadan uzaklaşmayı öneririm

Geri