Netspeed kullananlar 2dk toplanın

Hocam gidiş yolu çok acayip ama mahallenin altına kadar gidiyo vs bi ton şey anlattı dedim ne alaka kutu tam önümde :D Bu arada ciddi Abone kaybedecek bu netspeed keşke geçmeseydim dedirtti bana da şuan site gidik internet gidik müşteri temsilcileri vs çalışıyor ama ilginç
Çöktü yazdığımda aradım 30.dakikada bağlandı dedim hattımı sıfırla ben zaten sürece hakimim bekletebilirsin beni dedim 5 dk resetledi düzeldi bakalım hayırlısı

Çöktü yazdığımda aradım 30.dakikada bağlandı dedim hattımı sıfırla ben zaten sürece hakimim bekletebilirsin beni dedim 5 dk resetledi düzeldi bakalım hayırlısı
Bende internet bağlantısı modemde gözüküyor ama sitelere bağlanmıyor hiçbir yere girmiyor Netspeed sitesi de şuan bağlanılamıyo :D comnet vakaa coming :D

Bende internet bağlantısı modemde gözüküyor ama sitelere bağlanmıyor hiçbir yere girmiyor Netspeed sitesi de şuan bağlanılamıyo :D comnet vakaa coming :D
Ara 35 40 dkda bağlanıyor zaten hattı sıfırlat 2 dk bekle diyor resetliyorlar düzeliyor ondan sonraki 3 saat sorun yok yada şansına bağlı geceye kadar sorun yok akşam 9dan sonra gene aynı düzenli tarife :D

Ara 35 40 dkda bağlanıyor zaten hattı sıfırlat 2 dk bekle diyor resetliyorlar düzeliyor ondan sonraki 3 saat sorun yok yada şansına bağlı geceye kadar sorun yok akşam 9dan sonra gene aynı düzenli tarife :D
Bende akşam olunca düzeliyor ilginçtir :D gece zaten süper gece hackerlar uyuyo sanırım :D

Arkadaşlar valoda,60 ping alıyorum son 2 gündür sizdede durum böylemi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

YouTube da bir sıkıntı yok bende

Aynı zamanda discorda girebiliyorum VPN kapalı olmasına rağmen sebebi nedir acaba netspped kaynaklı mi

YouTube da bir sıkıntı yok bende
Evet gündüz saatlerinde oynuyorsan bende de öyle.

Ekler

• Screenshot_2025-07-03-13-11-56-687_com.netspeed.netspeed.webp
    Screenshot_2025-07-03-13-11-56-687_com.netspeed.netspeed.webp
    47.5 KB · Hit: 28
Şaka gibi ya en sonunda Türk netr geçirecekler

30 dk dır müşteri hizmetlerine bağlanmayı bekliyorum

Son düzenleme:
NetSpeed kullanan biri olarak bende geldim. Ne zaman çözülecek bilgisi olan var mı?

İnternet sağlayıcıları şaka gibiler. Örneğin; TürkTelekom, beni VDSL internetimin olmasına rağmen ADSL altyapım var diye 16mgbts internet öneriyor. Diğer sağlayıcılardan sadece zorda olsa birine geçebiliyorum o da TURKNET :D

Netspeeden ayrılmak istemiyorum. Sizce yapmalıyız?

Evet VDSL paketin 35mbit normalde hepsini alıyordum
Aynı durum hocam internet var gibi gözüküyor ama yok yani açıklayamıyorum 😂

NetSpeed kullanan biri olarak bende geldim. Ne zaman çözülecek bilgisi olan var mı?

İnternet sağlayıcıları şaka gibiler. Örneğin; TürkTelekom, beni VDSL internetimin olmasına rağmen ADSL altyapım var diye 16mgbts internet öneriyor. Diğer sağlayıcılardan sadece zorda olsa birine geçebiliyorum o da TURKNET :D

Bekliycez hocam mecbur başka yapacak bir şey yok.

Bu üçlü şeytanın ittifakı bozulmadığı sürece her ISS sorunlu olacak

Sorun yaşayan arkadaşlar tavsşye üzerine geçirdiğim kişide bir sorun olşmadı Fiber bağlantıda.

Fiberde mi Vdsl altyapıda mı sorun yaşıyorsunuz

Geri