Bu sistem bu fiyata sizce alınır mı?

Rahasam

80+
Reaksiyon skoru
122
Bütçe
60000
Merhaba arkadaşlar bu sistem sizce bu fiyata iyi mi?
İşlemci

1 x AMD Ryzen 5 7500F 3.70GHz 6 Çekirdek 32MB Önbellek Soket AM5 Tray İşlemci
Anakart

1 x ASUS Prime B650M-R AMD B650 AM5 Soket DDR5 7200+(OC)MHz mATX Anakart
Ekran Kartı

1 x Sapphire Nitro+ AMD Radeon RX 9070 XT 11348-01-20G 16GB GDDR6 256Bit Gaming OC (Oyuncu) Ekran Kartı
Bellek

2 x Patriot Viper Venom PVV516G60C30 16GB (1x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Gaming Ram (Bellek)
SSD

1 x Kioxia Exceria Plus G3 LSD10Z001TG8 1TB Gen4 5000/3900MB/sn NVMe PCIe M.2 SSD
Kasa

1 x Bitfenix MH100 750W 80+ Bronze PSU 4x120mm ARGB Fan ATX Temperli Cam Siyah Gaming (Oyuncu) Kasa
İşlemci Soğutucu

1 x Bitfenix A1 Air Cooler ARGB Black 120mm Kule Tipi İşlemci Soğutucu

60.500 TL

Bi tık daha ucuz olabilirmiş gibi fiyat araştırması yapın. Ssd exceria pro seçebilirsiniz dram var, anakart m-k model olabilir. Soğutucu phantom spirit tercih edin. Kalanları güzel.

Tek tek toplayınca da benzer fiyata geliyor sanırım. Toplu olarak mı alacaksınız? Bir tık daha iyi parçalarla toplanabilir aynı fiyata belki

Tek tek toplayınca da benzer fiyata geliyor sanırım. Toplu olarak mı alacaksınız? Bir tık daha iyi parçalarla toplanabilir aynı fiyata belki
Sistem montajından anlamadığım için hazır sistem düşünüyorum. Onlar montajlayıp göndersin kafasındayım. Ama eğer tek tek toplayınca bayaha fark edecek şekilde fark oluyorsa tek tek toplamayı da deneyebiliriz tabi ki. Ama öyle aham şaham bir fark olmayacaksa hazır sistem üzerinden devam etmek bana göre mantıklı ve kolay.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.incehesap.com/raijin-hazir-sistem-fiyati-62616/

Bir de şu sisteme bakar mısın? Özelleştirmeler ile şöyle 45k bandına geliyorsa ve iyi oluyorsa sistem bunu da alabilirim. Çünkü daha 2k monitör de alacağım bütçem kısıtlı. Monitör dahil 55kya falan toplasam güzel olacak. ve ince hesapta taksit imkanı var nakit fiyatına.

İşlemci

1 x AMD Ryzen 5 7500F 3.70GHz 6 Çekirdek 32MB Önbellek Soket AM5 Tray İşlemci
Anakart

1 x COLORFUL BATTLE-AX B650M-D PRO V14 DDR5 7600Mhz mATX AM5 Gaming (Oyuncu) Anakart
Ekran Kartı

1 x POWERCOLOR RX7800XT 16G-P 16GB GDDR6 256Bit Gaming(Oyuncu) Ekran Kartı
Bellek

2 x Apacer Panther 16GB 1x16GB 6000MHz CL38 DDR5 Gaming Ram (AH5U16G60C6227BAA-1)
SSD

1 x Kioxia Exceria Plus G3 LSD10Z001TG8 1TB Gen4 5000/3900MB/sn NVMe PCIe M.2 SSD
Kasa

1 x Bitfenix MH100 750W 80+ Bronze PSU 4x120mm ARGB Fan ATX Temperli Cam Siyah Gaming (Oyuncu) Kasa
Soğutucu

1 x Segotep Wind Clear T2 Siyah 80mm Kule Tipi İşlemci Soğutucu (AM4/AM5 1200p/1700P Uyumlu)

Şu şekil özelleştirme düşündüm ben sence iyi mi? 44.800 böyle. Soğutucuyu sayma. Elimde Deepcool ak400 digital var.

Hayır alınmaz, ederi 53k falan
çok daha mantıklı anakartı çok daha iyi
eagle ax+32gb kingston+wd blue+nc5 soğutucu ile 56k yapıyor

soğutucu phantom spirit+ b650mr+ 32gb lexar+ nm620 ssd ile 55k yapıyor

Kendin toplarsan daha ucuza geliyor 54kya falan

Hayır alınmaz, ederi 53k falan
çok daha mantıklı anakartı çok daha iyi
eagle ax+32gb kingston+wd blue+nc5 soğutucu ile 56k yapıyor

soğutucu phantom spirit+ b650mr+ 32gb lexar+ nm620 ssd ile 55k yapıyor
Şimdi şöyle 2 kriterim var. Kasayı akvaryum istiyorum. Ve İncehesap seçmemin sebebi taksit yapıyor olması. Taksitle alacağım çünkü. Diğer sitelerde nakit fiyatına taksit seçeneği var mı?

Şimdi şöyle 2 kriterim var. Kasayı akvaryum istiyorum. Ve İncehesap seçmemin sebebi taksit yapıyor olması. Taksitle alacağım çünkü. Diğer sitelerde nakit fiyatına taksit seçeneği var mı?
Bilmiyorum hocam var mı ama incehesaptaki sistem 60k fiyatı asla hak etmiyor onu söyleyebilirim

akvaryum kasa gaming gen özelleştirmesinde var ona bakabilirsin ama toplama almak en mantıklısı

Bilmiyorum hocam var mı ama incehesaptaki sistem 60k fiyatı asla hak etmiyor onu söyleyebilirim

akvaryum kasa gaming gen özelleştirmesinde var ona bakabilirsin ama toplama almak en mantıklısı
Evet her zaman tek tek toplamak daha uygun ve mantıklı olan ama dediğim gibi montaj işinden hiç anlamıyorum.

Evet her zaman tek tek toplamak daha uygun ve mantıklı olan ama dediğim gibi montaj işinden hiç anlamıyorum.
youtubeda bir sürü videosu var, ben de yakın zamanda sistem toplayacağım ve elime hiç pc parçası süremedim şimdiye kadar.Çok korkulacak bir şey olduğunu düşünmüyorum hatta bazıları lego gibi diyor

youtubeda bir sürü videosu var, ben de yakın zamanda sistem toplayacağım ve elime hiç pc parçası süremedim şimdiye kadar.Çok korkulacak bir şey olduğunu düşünmüyorum hatta bazıları lego gibi diyor
Ama işte ince parçalar bunlar ufacık bile örnek ekran kartında bir cipi kırsak büksek falan çalışmazsa yazık o kadar paraya riske atmak istemiyorum pek

Ama işte ince parçalar bunlar ufacık bile örnek ekran kartında bir cipi kırsak büksek falan çalışmazsa yazık o kadar paraya riske atmak istemiyorum pek
ekran kartını takması kolay bi de hazır sistem alsan da ekran kartı demonte gelecek kargoda yamulmaması için.
Donanım Arşivi güzel güzel anlatıyor onun videolarını izle, ikna olmazsan hazır sistem alırsın ama daha pahalı oluyor ve bazı parçalar güzel olmayabiliyor

ekran kartını takması kolay bi de hazır sistem alsan da ekran kartı demonte gelecek kargoda yamulmaması için.
Donanım Arşivi güzel güzel anlatıyor onun videolarını izle, ikna olmazsan hazır sistem alırsın ama daha pahalı oluyor ve bazı parçalar güzel olmayabiliyor
Örnek verdim ekran kartını. Yoksa şuan kullandığım sistemde hazır sistem donanım arşivinin. Zamanında takmıştım ekran kartını ramlerini falan. ama anakart işlemci macun vs pek yapabileceğimi sanmıyorum.

Geri