İyi üni kötü bölümmü iyi bölüm kötü ünimi

Reaksiyon skoru
104
ortalama 70tyt 50 ayt yapıyorum bu netlerle tekirdağ hukuk tutuyor ancak tekirdağ pekte istediğim bir şehir değil daha çok izmir-bursa-eskişehir vs istiyorum ancak bu şehirlerde hukuk beni aşıyor puan olarak.
sizce istediğim şehirde psikolojimi yoksa
istediğim bölüm tekirdağdamı

kötü üni iyi bölüm kanka derece kasarsın

kanka bence olmalı ya hayat şartları buna itiyor insanı yani ne yazık ki
tabii para önemlide beni geçindirecek parayı kazandırtıktan sonra hangi mesleği sevip sevmemene bağlanıyor bence istemediğin bir mesleği çok para verselerde yapamazsın mesela

tabii para önemlide beni geçindirecek parayı kazandırtıktan sonra hangi mesleği sevip sevmemene bağlanıyor bence istemediğin bir mesleği çok para verselerde yapamazsın mesela
kanka öyle zaten de yine şu zamana göre bir 100k kazanmak lazım e böyle düşününce de çok meslek kalmıyor ne yazık ki. Daha doğrusu her meslekten her adam alamıyor. Geçen türknet elemanı geldi kablo dçöşemeye adam 80 alıyormuş mesela niye çünkü işinde iyi. Meslek aşırı önemli değil iyisi olmaya bak. İyi forumlar

istediğin şehirde istediğin bölümü oku yoksa seçtiğin günün sabahına söversin her gün ben orta üni iyi bölüm seçtim ama istemediğim bölüm aile baskısı derken 3. yılıma giricem her kapıdan girişimde sabahıyla akşamını bir katıyorum

tabıkıde kotu unı ıyı bolum tersının ıddıa eden bu hayattan yok olsun

Hukukta üniversitenin pek bir önemi yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,320
Üyeler
185,253
Son üye
akgarsana
Geri