Sağol değerlendiricemRedmagic öneririm, kendinden fanı falan var ısınma gibi sorunlarla uğraşmazsın.
Antutunun pek önemi yok, zaten firma kendisi de diyor Android ile ios puan hesapları farklı.Hocam güzel diyorsunuzda 16pro nun antutusu 1.7m. Ha yazılımına ve akıcılığına bir şey diyemem ama işlemci olarak çok geride kalıyor. 1m puan farkı var.
Size bir soru yönelttim yukarıda yanıtlarsanız sevinirim.Antutunun pek önemi yok, zaten firma kendisi de diyor Android ile ios puan hesapları farklı.
Android tarafında cihazda ne işlemci olursa olsun oyun iyi optimize değilse anlık takılmalar falan oluyor işlemci verimli kullanılmıyor iOS tarafında öyle sorunlar yok işlemci her oyunda tüm potansiyelini kullanıyor. Genshin impact gibi oyunlarda bu sebeple A18 Pro lü iPhoneler 8 elite kullanan Androidlere fark atıyor.
Kullanımına bağlı. Mesela pilden bağımsız olarak ben ufak ekranla daha rahat oyun oynuyorum ama Max büyük ihtimalle 1 saat kadar daha fazla oyun oynatır mesela Pro 5 saat oynatırsa Pro Max 6 saat gibi düşünebilirsin.1100mh pil farkını hissedebilir miyim peki? az daha diş sıkıp ekmekten sudan kısıp pro max mi alsam?
Güvenilir satıcı tanıdığınız var mıdır İstanbulda nelere dikkat etmeliyim çok soru sordum kusura bakmayın yanıtlarsanız sevinirimKullanımına bağlı. Mesela pilden bağımsız olarak ben ufak ekranla daha rahat oyun oynuyorum ama Max büyük ihtimalle 1 saat kadar daha fazla oyun oynatır mesela Pro 5 saat oynatırsa Pro Max 6 saat gibi düşünebilirsin.
YD cihaz kullanmıyorum çevremde alanlar da direkt yurtdışından kendi alıyor o yüzden bilgim yok.Güvenilir satıcı tanıdığınız var mıdır İstanbulda nelere dikkat etmeliyim çok soru sordum kusura bakmayın yanıtlarsanız sevinirim
Anladım usta sağolYD cihaz kullanmıyorum çevremde alanlar da direkt yurtdışından kendi alıyor o yüzden bilgim yok.
Nothing phone 3,infinix gt 20 pro gibi telefonlar önerebilirim en iyi 2.işlemciyi falan kullanıyorlar.Merhaba arkadaşlar,
25-30 bin TL civarında bir bütçem var ve bu bütçeyle özellikle oyuncu telefonu almak istiyorum. Amacım öncelikli olarak Wild Rift'i stabil FPS ile, ısınma sorunu yaşamadan oynayabilmek. Oyunu profesyonel düzeyde oynuyorum, bu yüzden cihazın performans anlamında beni yarı yolda bırakmaması çok önemli.
Ayrıca cihazı sadece oyun için değil, günlük kullanımda da kullanacağım. Kamera benim için çok önemli değil, ancak büyük ekran, iyi bir batarya ömrü ve stabil sistem performansı önceliklerim arasında.
Şu anda önümde iki farklı seçenek var ve bu konuda kararsızım:
1. Gerçek bir oyuncu telefonu almak (Örn: Red Magic, Black Shark, ASUS ROG Phone vb.)
2. Yurt dışı bir iPhone 15 Pro Max veya 16 pro almak
İlgili ve bilgili arkadaşların yol göstermesi dileğiyle.
Merhaba arkadaşlar,
25-30 bin TL civarında bir bütçem var ve bu bütçeyle özellikle oyuncu telefonu almak istiyorum. Amacım öncelikli olarak Wild Rift'i stabil FPS ile, ısınma sorunu yaşamadan oynayabilmek. Oyunu profesyonel düzeyde oynuyorum, bu yüzden cihazın performans anlamında beni yarı yolda bırakmaması çok önemli.
Ayrıca cihazı sadece oyun için değil, günlük kullanımda da kullanacağım. Kamera benim için çok önemli değil, ancak büyük ekran, iyi bir batarya ömrü ve stabil sistem performansı önceliklerim arasında.
Şu anda önümde iki farklı seçenek var ve bu konuda kararsızım:
1. Gerçek bir oyuncu telefonu almak (Örn: Red Magic, Black Shark, ASUS ROG Phone vb.)
2. Yurt dışı bir iPhone 15 Pro Max veya 16 pro almak
İlgili ve bilgili arkadaşların yol göstermesi dileğiyle.
İşlemci optimizasyonu konusunda a18 daha güncellenmiş diyordu arkadaş ısınma sorunu daha az diyordu sence 1100mh pil farkına değer mi 16 pro almak15 pm yada 16 pro al hem piyasası hızlı hem premium hem optimize kullanırken arkadan fan üfler zaten fps drop yemezsin