patlicansahibi
80+
- Reaksiyon skoru
- 19
son dakika. cem yılmaz temuyu aldı. eğer böyle giderse temu biter, uygulamayı da siler, her yerde kötülerim.
tek değişen oranlar 1000 tl lık ürün alırsan direk tamamlarsınAlıntıyı görüntüle
son dakika. cem yılmaz temuyu aldı. eğer böyle giderse temu biter, uygulamayı da siler, her yerde kötülerim.
2 gun once iptal yontemi ile siparis geçtim bakalim bu sefer kac jeton isticekBana 1000 geldi. 20 jeton tamamlamamı istedi. ilk sipariş %0,53 + 10 jeton du. İlk siparişle tamamlayabilmem için 1890 TL gibi bir alışveriş yapmam gerekti. İlk siparişi 500 TL civarı verip iptal edip ikinci sipariş ile denemek istedim. İkinci siparişe %1,03 verdi ama +10 jetonu vermyor tabii ki. 20 jetonu %1,03 ile tamamlamak için 1942 TL gibi bir alışveriş yapmam gerekti. Alışveriş yapmadım. 30 dakika süre geçince ikinci sipariş için verdiği %1,03 teklifini geri aldı ve 72 saat boyunca 20 jeton tamamlayabilmem için %0,53 jeton verecek. Yani sözün özü yalan olmuş wincredit.
Bana bir haftadır gelmiyordu. Yeniden başladı. Yeni versiyon sanırım. Sizin devam eden eski wincredit ise yine aynı koşullar ile devam eder bir süre daha bence2 gun once iptal yontemi ile siparis geçtim bakalim bu sefer kac jeton isticek
Ben 2 haftadır falan sipariş geçmiyorum ama sürekli veriyor 50 ve 60 jeton seklindeBana bir haftadır gelmiyordu. Yeniden başladı. Yeni versiyon sanırım. Sizin devam eden eski wincredit ise yine aynı koşullar ile devam eder bir süre daha bence
benim de 60 jeton olarak devam ediyordu. 10 gün önce bitti. 10 gündür gelmiyordu. Dün akşam kontrol ettim. Yeniden başlatmış. Ama yukarıda bahsettiğim şekilde başlatmış. Artık 20 jeton tamamla diyor ama verdiği jeton %0,53 + 10 jeton. Bu haliyle benim için kullanılabilir değil.Ben 2 haftadır falan sipariş geçmiyorum ama sürekli veriyor 50 ve 60 jeton seklinde
Şimdi bakıtim siparis nakil haline gecmis 600 kredi ve 45 jeton istiyor %4 veriyor +10 yokbenim de 60 jeton olarak devam ediyordu. 10 gün önce bitti. 10 gündür gelmiyordu. Dün akşam kontrol ettim. Yeniden başlatmış. Ama yukarıda bahsettiğim şekilde başlatmış. Artık 20 jeton tamamla diyor ama verdiği jeton %0,53 + 10 jeton. Bu haliyle benim için kullanılabilir değil.
Benimkine kıyasla çok daha makul şartlar sunmuş. Eğer ikinci sipariş %6 veriyorsa 750 TL ile 45 jeton tamamlanıyor.Şimdi bakıtim siparis nakil haline gecmis 600 kredi ve 45 jeton istiyor %4 veriyor +10 yok
Denicem müsait bir zamandaBenimkine kıyasla çok daha makul şartlar sunmuş. Eğer ikinci sipariş %6 veriyorsa 750 TL ile 45 jeton tamamlanıyor.
Ben bu şekilde alışveriş yaptım 1000 tl kredim vardı onla aldım zaten cepten para cikmadi ama ikinciye gene 600 verdi normalde 1000 verirdi hep sanırım bunu kullanmicam1000tl harcayacağım 600tl mi verecek. Temu baya çıtayı düşürdü. Bir kaç gün önce 1000tl veriyordu.