lappelduvide
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,753
yeni hat fiyatları ne kadar acaba
Çekim gücüne bakılırsa aynı istikrarla devam ediyorlar.ulan bu vodafone ben turkcellde çalışırken te 2020 senesinde türkiyeden çekilecekti zarar açıklıyorlardı adamlar hala bişeyler yapmaya çalışıyor çok ilginç bir firma![]()
linki var mı hocam TT ninOnline üzerinden de geçiş yapabilirsiniz. Kurye ücreti yok. TT'da aynı paketi yarına özel 130 TL yaptı.
Şu anki TT olmasaydı ona geçerdim. Normalde 2 gün önce değiştirecektim ancak indirim yaparlar kesin az daha bekleyeyim dedim. Adamlar bedava yapmışlar.bana sms geldı az once onlıne gecıs mumkum sanırım
Yanlış alıntı, pardonOnline üzerinden de geçiş yapabilirsiniz. Kurye ücreti yok. TT'da aynı paketi yarına özel 130 TL yaptı.
TT kampanyası 12-13 Temmuz tarihlerinde olacakmış. O yüzden link şuanda yok. Yarın eklenir.linki var mı hocam TT nin
Yanlış hatırlamıyorsam 14 gün içerisinde cayabiliyorsunuz. Sadece paketin kullandığınız kadarını ödüyorsunuz. Sebep içinde çekmedi dersiniz problem olmaz.tt de 10gb 154 tl ye taahüt verdiydim keske vermeseydim
yeni gelenler için mi geçerli tt faturalıdakiler de kulanabilir miTT kampanyası 12-13 Temmuz tarihlerinde olacakmış. O yüzden link şuanda yok. Yarın eklenir.
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yanlış hatırlamıyorsam 14 gün içerisinde cayabiliyorsunuz. Sadece paketin kullandığınız kadarını ödüyorsunuz. Sebep içinde çekmedi dersiniz problem olmaz.
TT yeni gelenler ve faturasız kullanıcılar için olur %99. Mevcut TT faturalılara kullandırmazlar.yeni gelenler için mi geçerli tt faturalıdakiler de kulanabilir mi
14 gün geçmediyse problem olmaz. Cayabilirsiniz. Kullandığınız kadarını ödersiniz.Ya şaka mı bu? Daha yeni 177 tl lik tarifeye numaramı taşıdım gelen teklife bak.Hem daha ucuz hem 17 gb daha fazla interneti var.Yok mu buna geçmenin bir yolu?