🔥🔥🔥11-13 Temmuz arası Vodafone 20Gb Tarife 132TL🔥🔥🔥

ulan bu vodafone ben turkcellde çalışırken te 2020 senesinde türkiyeden çekilecekti zarar açıklıyorlardı adamlar hala bişeyler yapmaya çalışıyor çok ilginç bir firma :D
Çekim gücüne bakılırsa aynı istikrarla devam ediyorlar.

bana sms geldı az once onlıne gecıs mumkum sanırım
Şu anki TT olmasaydı ona geçerdim. Normalde 2 gün önce değiştirecektim ancak indirim yaparlar kesin az daha bekleyeyim dedim. Adamlar bedava yapmışlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Online üzerinden de geçiş yapabilirsiniz. Kurye ücreti yok. TT'da aynı paketi yarına özel 130 TL yaptı.
Yanlış alıntı, pardon

tt de 10gb 154 tl ye taahüt verdiydim keske vermeseydim

linki var mı hocam TT nin
TT kampanyası 12-13 Temmuz tarihlerinde olacakmış. O yüzden link şuanda yok. Yarın eklenir.
Ekran görüntüsü_11-7-2025_203117_forum.donanimhaber.com.webp

tt de 10gb 154 tl ye taahüt verdiydim keske vermeseydim
Yanlış hatırlamıyorsam 14 gün içerisinde cayabiliyorsunuz. Sadece paketin kullandığınız kadarını ödüyorsunuz. Sebep içinde çekmedi dersiniz problem olmaz.

TT kampanyası 12-13 Temmuz tarihlerinde olacakmış. O yüzden link şuanda yok. Yarın eklenir.
Alıntıyı görüntüle

Yanlış hatırlamıyorsam 14 gün içerisinde cayabiliyorsunuz. Sadece paketin kullandığınız kadarını ödüyorsunuz. Sebep içinde çekmedi dersiniz problem olmaz.
yeni gelenler için mi geçerli tt faturalıdakiler de kulanabilir mi

yeni gelenler için mi geçerli tt faturalıdakiler de kulanabilir mi
TT yeni gelenler ve faturasız kullanıcılar için olur %99. Mevcut TT faturalılara kullandırmazlar.

Ya şaka mı bu? Daha yeni 177 tl lik tarifeye numaramı taşıdım gelen teklife bak.Hem daha ucuz hem 17 gb daha fazla interneti var.Yok mu buna geçmenin bir yolu?

Ya şaka mı bu? Daha yeni 177 tl lik tarifeye numaramı taşıdım gelen teklife bak.Hem daha ucuz hem 17 gb daha fazla interneti var.Yok mu buna geçmenin bir yolu?
14 gün geçmediyse problem olmaz. Cayabilirsiniz. Kullandığınız kadarını ödersiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,476
Üyeler
184,170
Son üye
ftsasmaz
Geri