Hoşlanılan karşı cins ile sohbet nasıl sürdürülür

Yozgatlııı

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,312
Dostlar normalde onların mahalleye araba + motor (motor benim rs200) oturmaya gidiyoruz ordan eski bir arkadaşımız var ortak onun yanında bir kız vardı hoşuma gidiyordu arkadaş ortamında yarın gidip instagrami alıp konuşmaya çalışır yemeğe çıkartmaya çalışırım felan dedim

Bizim gobidik arkadaş direkt gidip instagrami istemiş bu yüzden yazmak zorunda kaldım yazıyorum havadan sudan gidiyor kız nazik birisi pek o yırtıcı genç Ergen tayfadan değil hoş karşıladı konuşuyoruz normal

Lakin yüz yüze tanışmanın daha iyi olacağını dediğim zaman önce bir tanışsak daha iyi olmaz mı erken vb şeyler dedi ki haklı arkadaşım insta aldığı için yazmak zorunda kaldım ama devamı gelmiyor yüz yüze özgüvenli biriyim sohbet sohbeti açardı

Pazar günü dediğim arkadaş gurubu ve bahsettiğim kız dahil bir kafede oturalım diyorlar. Ne diyeyim nelerden sohbet açayım bunlar bana bağlı ama ben hayatımda karşı cins ile ilk defa bu tarz konuşuyorum yardimci olun kardeşinize :D

Özgüvenli birisiymişsiniz bu yüzden bunları düşünmene gerek yok kafalarınız uyuşursa zaten sohbet akar onunda istekli olması lazım her şeyi sen yapamazsın

Özgüvenli birisiymişsiniz bu yüzden bunları düşünmene gerek yok kafalarınız uyuşursa zaten sohbet akar onunda istekli olması lazım her şeyi sen yapamazsın
Hocam arkadaşım ben anlarım ver dedi hesabı aldı konuşuyor yemek konusu açıldı kokoreç diye başladı bağırsak ve o temizlenme iğrenç meselelerine geldi kız hiç gocunmadi ama samimi konuşuyor niye yaptin dioyrum kız samimi hisseder diyor

Hocam arkadaşım ben anlarım ver dedi hesabı aldı konuşuyor yemek konusu açıldı kokoreç diye başladı bağırsak ve o temizlenme iğrenç meselelerine geldi kız hiç gocunmadi ama samimi konuşuyor niye yaptin dioyrum kız samimi hisseder diyor
Usta sen deli misin sevdiğin kızla niye arkadaşın konuşuyor kendin konuşsana. Bu nası bi kafa yav.

Usta sen deli misin sevdiğin kızla niye arkadaşın konuşuyor kendin konuşsana. Bu nası bi kafa yav.
Abdullah Çatlı 5 lira yollamış "Usta sen deli misin sevdiğin kızla niye arkadaşın konuşuyor kendin konuşsana. Bu nası bi kafa yav. Neyse Panky'e selam stansın oynayacağı oyunu..." Demiş. Sağol kardeşim

Abdullah Çatlı 5 lira yollamış "Usta sen deli misin sevdiğin kızla niye arkadaşın konuşuyor kendin konuşsana. Bu nası bi kafa yav. Neyse Panky'e selam stansın oynayacağı oyunu..." Demiş. Sağol kardeşim
İyi yayınlar ustam cansın.

Hocam hesap ondaydı girmiş direkt neyse kontrolüm altındaydı ben fikir sunuyordum onları yazıyordu 2dk gittim laylaylom konuşmuş da kusur yok yani gocunmadi hiç kız

Hocam hesap ondaydı girmiş direkt neyse kontrolüm altındaydı ben fikir sunuyordum onları yazıyordu 2dk gittim laylaylom konuşmuş da kusur yok yani gocunmadi hiç kız
Ne olursa olsun yapma öyle şeyler gerek yok.

Hesaptan çıkar arkadaşını rezil olacaksan da kendin kızla konuşurken rezil ol aga. Yarın bir gün aran bozulur arkadaşınla söyleyim

Reis kızla konuşmaya başladiktan sonra kardeşimizi hesaptan çıkardın umarım.
Çıktı usta öyle birisi değil hesap ondaydı ilk başta laylaylom konuşuyorum sanmış sen bana söyle ben evirip çevireyim sen Okey verirsen yazayım gibisinden olsa beraberce yazdık niyeti öyle birisi değil çıktı zaten kendisi hesaptan
Ne olursa olsun yapma öyle şeyler gerek yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hesaptan çıkar arkadaşını rezil olacaksan da kendin kızla konuşurken rezil ol aga. Yarın bir gün aran bozulur arkadaşınla söyleyim
Doğru diyorsun aslında bu kadar sohbetin ileri gideceğini bilseydim vermezdimde konuştu baya benim yanımda benim adıma benim onay verdiğim kelimeler le

Çıktı usta öyle birisi değil hesap ondaydı ilk başta laylaylom konuşuyorum sanmış sen bana söyle ben evirip çevireyim sen Okey verirsen yazayım gibisinden olsa beraberce yazdık niyeti öyle birisi değil çıktı zaten kendisi hesaptan

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Doğru diyorsun aslında bu kadar sohbetin ileri gideceğini bilseydim vermezdimde konuştu baya benim yanımda benim adıma benim onay verdiğim kelimeler le
sen konuşursun kızla sonra arkadaşından fikir alırsın şöyle demiş şöyle deyim mi vs diye de eline verip al konuş demek sakıncalı bir durum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,311
Üyeler
183,093
Son üye
latwe
Geri