Mrtylmz.07
80+
- Reaksiyon skoru
- 48
- Bütçe
- 10000
IPS ayakları düzgün 10k bandında monitör arıyorum lütfen yardım
Nasıl bir şey istiyorsunuz? Nasıl bir kullanım senaryonuz var?IPS ayakları düzgün 10k bandında monitör arıyorum lütfen yardım
Oyun için her türlü oyunu oynuyorum genelde hikayeli savaş ve FPS mümkünse 27inc olmasını istiyorumNasıl bir şey istiyorsunuz? Nasıl bir kullanım senaryonuz var?
2K mı 1080P mi?Oyun için her türlü oyunu oynuyorum genelde hikayeli savaş ve FPS mümkünse 27inc olmasını istiyorum
Yani bütçe dahilindeyse 2k olması daha iyi olur2K mı 1080P mi?
Samsung eğitim indirimi ile 9 bin TL'e Samsung Odyssey G65B al.
öğrenci indirimi ile g65b çok iyi bir tercih olurIPS ayakları düzgün 10k bandında monitör arıyorum lütfen yardım
orjinal sitesinden mi alıyoruz öğrenci indirimini nasıl uygulanıyor ? bilmiyorumda hocamöğrenci indirimi ile g65b çok iyi bir tercih olur
sanırsam siteye küçük biriymiş gibi girmeniz lazım tc gerekli sanırsam küçük birinin tc si ile girerseniz olur okul çağında olması lazım amaorjinal sitesinden mi alıyoruz öğrenci indirimini nasıl uygulanıyor ? bilmiyorumda hocam
anladım teşekkürlersanırsam siteye küçük biriymiş gibi girmeniz lazım tc gerekli sanırsam küçük birinin tc si ile girerseniz olur okul çağında olması lazım ama