Çözüldü✓ 52kya MSI PULSE 17 AI C1VFKG-083XTR Intel Core Ultra 7 155H 32GB 1TB SSD RTX4060

Gereksiz pahalı

knk o kadar bütçem yok
o arkadasi dinleme zaten kendisi aldı bin pişman forumlarda ağlayıp duruyor laptopum ısınıyor yardım edin diye, mesajlarına bakabilirsin gamegaraja mail bile atmış fakat ne iade ne de değişim alabildi arkadaş 😂😂

o arkadasi dinleme zaten kendisi aldı bin pişman forumlarda ağlayıp duruyor laptopum ısınıyor yardım edin diye, mesajlarına bakabilirsin gamegaraja mail bile atmış fakat ne iade ne de değişim alabildi arkadaş 😂😂
zaten game garajı bilmiyom içime simedi gibi

1000006570.webp
1000006572.webp
1000006574.webp

harbi yazık ya bi ton sorun yaşadığı laptopu başkalarıda sorun yaşasın diye öneriyor böyle yüzsüzlük görmedim ben

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

harbi yazık ya bi ton sorun yaşadığı laptopu başkalarıda sorun yaşasın diye öneriyor böyle yüzsüzlük görmedim ben
knk şimdi ben https://www.hepsiburada.com/msi-pul...144hz-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00007KDGND bu modelimi alayım yoksa https://www.hepsiburada.com/msi-pul...ilgisayar-p-HBCV00008C39VC?magaza=Hepsiburada bu modelimi ama bazıları kurulumu zor demiş kurulumu yapabilirimi bilemiyorum

Uygunsuz davranış
Dostum watt limitli kullanınca öbür laptoplardan ısı olarak farkı yok. Bilmediğimden dolayı ilk önce çok ısındığını sandım. Ayrıca boş yapma bana laptop önerecektin bulamadın ağlıyorsun şimdi. Ayrıca hala 14 gün iade hakkım var boş yapma hepsinin kanıtı var. Forumda gördüğüm en ucube insansın. Daha kendin bulamadım bu fiyatlara daha iyi bir laptop. Bana gelip sallama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eski mesajlarda @Clusay kişisinin bana nasıl Gamegaraj kötülediğini ve kendi kendine hayali laptoplar ürettiğini görebilirsin. Neymiş efendim 60 bine 70 derecede laptop varmış ucube herif seni

@Clusay bir daha bana KANIT SUNMADAN SALLARSAN SANA hayatında duymadığın k*f*rleri ederim haberin olsun. Önce bana o hayali laptoplarının linklerini at.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Gsync yok evet sorun harbiden. 90 dereceyi watt limiti olmadan ulaşıyor oda doğru. Cs2 de düşük fps alması tamamen benle ilgisi yok bu donanımla bile alamıyorsa zaten öbür laptoplardada alamaz.

@Clusay Ben zaten sorunları kabul etmişim çoktan. Hepsinin Zaten çözümü var sadece gsync yok laptopta onuda zaten bilerek aldım. Bir daha bana sataşma veled seni

Son düzenleme:
Dostum watt limitli kullanınca öbür laptoplardan ısı olarak farkı yok. Bilmediğimden dolayı ilk önce çok ısındığını sandım. Ayrıca boş yapma bana laptop önerecektin bulamadın ağlıyorsun şimdi. Ayrıca hala 14 gün iade hakkım var boş yapma hepsinin kanıtı var. Forumda gördüğüm en ucube insansın. Daha kendin bulamadım bu fiyatlara daha iyi bir laptop. Bana gelip sallama

Eski mesajlarda @Clusay kişisinin bana nasıl Gamegaraj kötülediğini ve kendi kendine hayali laptoplar ürettiğini görebilirsin. Neymiş efendim 60 bine 70 derecede laptop varmış ucube herif seni

@cluya bir daha bana KANIT SUNMADAN SALLARSAN SANA hayatında duymadığın k*f*rleri ederim haberin olsun. Önce bana o hayali laptoplarının linklerini at.

Gsync yok evet sorun harbiden. 90 dereceyi watt limiti olmadan ulaşıyor oda doğru. Cs2 de düşük fps alması tamamen benle ilgisi yok bu donanımla bile alamıyorsa zaten öbür laptoplardada alamaz.
ben şimdi hangi laptobu alayım asus tuf mu game garajmı msı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,338
Üyeler
183,099
Son üye
Ax9ghcz
Geri