Çözüldü✓ Monitör Önerisi alabilir miyim

Reaksiyon skoru
30
Bütçe
6500
Arkadaşlar merhaba normalde önceden sormuştum bir arkadaş bana
Dell
Dell G2724D 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü
Önermişti ama bu monitörün panelinin değiştiği ve şuanda pek iyi olmadığını ögrendim.
Ben şu 3 modelden birini düşünüyorum
1. KTC 27" H27T22C 180Hz 1ms (Hdmı+Displayport) 2560 x 1440 Freesync Fast IPS Flat Monitör
2. 27" Odyssey G5 2K 165 Hz Gaming Monitör LS27CG552EUXUF
3. 32" Odyssey G5 2K 180 Hz Gaming Monitör LS32DG500EUXUF
Va nın çok problem olacağını düşünmüyorum genelde hikayeli oyun oynarın ya da arkadaşlarla oynarım haftada 3 5 saat cs girerim oda canım çekerse
İlk aradığım özellik 2k 165 civarı olması ghosting çok problemli olmadığı sürece farketmiyor.Renk kalitesi güzel olsun bana genel olarak sorun çıkarmasın yeterli bu cihazlar veya başka cihaz öneriniz varsa ona yöneleceğim.Şuanda 3050ti 4gb vramli laptopum var satıp sisteme geçmeyi düşünüyorum sizce bu aralıkta 2k kaldırır mı laptop.

Fiyat kaynaklı ilk tercihim 2. Olacak eğer problemli bir kısmı yoksa direk alabilirim.

Dell
Önermişti ama bu monitörün panelinin değiştiği ve şuanda pek iyi olmadığını ögrendim.
1. KTC 27" H27T22C 180Hz 1ms (Hdmı+Displayport) 2560 x 1440 Freesync Fast IPS Flat Monitör
Va nın çok problem olacağını düşünmüyorum genelde hikayeli oyun oynarın ya da arkadaşlarla oynarım haftada 3 5 saat cs girerim oda canım çekerse
İlk aradığım özellik 2k 165 civarı olması ghosting çok problemli olmadığı sürece farketmiyor.Renk kalitesi güzel olsun bana genel olarak sorun çıkarmasın yeterli bu cihazlar veya başka cihaz öneriniz varsa ona yöneleceğim.Şuanda 3050ti 4gb vramli laptopum var satıp sisteme geçmeyi düşünüyorum sizce bu aralıkta 2k kaldırır mı laptop.
VA'dan VA'ya degisiyor problem olup olmayacagi bende biraz eski bir Samsung var ve monitor uzerinden birkac ayari degistirerek o nesnelerin arkasinda biraktigi siyah ghostingi tamamen yok ettim ama bazilarinda bu asiri fazla ve ne yaparsan yap gitmiyor hikayeli oyunda olsa tum ekranda nesnelerin arkasinda siyah izler cikmasi can sikici bu hikayeli oyunlarda bile kotu oluyor benim bir arkadasta da benim ekranin aynisi vardi, o zaman tanismiyorduk iade edip yenisini almis mesela o ghostingi giderememis cunku RDR 2 bile oynayamamis tum ekran da hep siyah izler var diyordu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende ki ekran bu arada: LC24RG50

Dell iyidir ama evet paneli degismis ve yeni paneli ile inceleme bulamadim RTings sitesinde olan incelemede eski panelli olani.

Bu fiyata ya KTC alicaksin

incelemeside burada hocam buyrun

Dell
crt Monitör diyorum xd 0 lag 0 ghosting ve gerçekçi renkler

Bu arada bütçemi 8 swviyelerine çıkarabilirim sadece ne kadar ucuz o kadar iyi benim için.Sistem için daha fazla param kalır

Bu arada bütçemi 8 swviyelerine çıkarabilirim sadece ne kadar ucuz o kadar iyi benim için.Sistem için daha fazla param kalır
KTC alin hocam

VA panel önermiyorum.
Kesinlikle tek onerdigim VA ekranli monitor
bu oda yok zaten

Bu samsungta o siyah ghostingi yok edecem diye terler akittim basardim ama gerek yok yani VA'ya

Geri