3060ti sistemi 4060ti ile takas

yenerinho

80+
Reaksiyon skoru
39
Herkese iyi günler. Kendi sistemimi keyfi olarak 26k bandında ilana koydum. Bir arkadaşta kendi sistemini 47kya ilana koymuş. Benimkiyle üste belli bir miktar vererek takas önerdi. Sizce üste ne kadar vermem mantıklı olur. İki sisteminde özelliklerini aşağıya bıraktım. 3060ti olan kendi sistemim. 4060ti olan bir arkadaşın sistemi.

Ekler

• 3060ti.webp
    3060ti.webp
    27.6 KB · Hit: 46
  • 4060ti.webp
    4060ti.webp
    60.2 KB · Hit: 40
Herkese iyi günler. Kendi sistemimi keyfi olarak 26k bandında ilana koydum. Bir arkadaşta kendi sistemini 47kya ilana koymuş. Benimkiyle üste belli bir miktar vererek takas önerdi. Sizce üste ne kadar vermem mantıklı olur. İki sisteminde özelliklerini aşağıya bıraktım. 3060ti olan kendi sistemim. 4060ti olan bir arkadaşın sistemi.

yani 4060ti veren misiniz alan mısınız üstüne para mı alacaksınız 3060ti sistem verip hiç anlatamamışsınız ki hocam

yani 4060ti veren misiniz alan mısınız üstüne para mı alacaksınız 3060ti sistem verip hiç anlatamamışsınız ki hocam
Sende okuma mı yok yoksa okuduğunu mu anlamıyorsun 3060ti kendi sistemim para verip yükseltcem demiş adam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca 47k 4060ti mı olur

Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Bende sistemimi makul bir fiyat ile güncelleyip satmayı deneyeyim madem. İyi forumlar

sizinkide 26k etmez satıcınınkide 47k etmez ben bu ikinci elde sistem satanları anlamıyorum hocam hiç piyasaya baktınız mı bilmiyorum sıfır 5060 sistem fiyatına 3060 sistem koymuşsunuz

sizinkide 26k etmez satıcınınkide 47k etmez ben bu ikinci elde sistem satanları anlamıyorum hocam hiç piyasaya baktınız mı bilmiyorum sıfır 5060 sistem fiyatına 3060 sistem koymuşsunuz
Öncellikle yorumunuzda yüzde yüz haklısınız. Bende biliyorum etmeyeceğini lakin bu fiyata satılmayacağını bilmeme rağmen keyfi olarak koydum. Belki makul bir fiyat teklifi gelir diye. Amacım gelebilecek fiyat tekliflerine bakmaktı.

Olm bunlar nasıl fiyatlar la ölen 3060 ti bile 26k ya 4060ti nasıl 47k olm kafayı mı yediniz

Sende okuma mı yok yoksa okuduğunu mu anlamıyorsun 3060ti kendi sistemim para verip yükseltcem demiş adam

Ayrıca 47k 4060ti mı olur

ben garip şekilde üstüne para alıp 4060ti'a upgrade edecek anladım ama babus napayımsimdi

kendi sistemini satmaya bak sonran sıfır 5060ti sistem toplarsın 40 45k ya babus

Geri