biosa girebiliyorum bilgisayarcıya götürdüm birkaç kere format atıldı ama gelmiyor, monitör takılıyken işlemcininkine geçmeyi denemiştik ama kendisi otomatik geri ekran kartına geçiyor mecbur gpuyu söktüreceğim gibiEkran kartının yandığı kanısına nereden vardın ? Windows çökmüş olabilir. BIOS'a girebiliyor musun ?
usta dediğin gibi yapmak çok mantıklı geldi gpuyu söktürürüm, peki sen benim yerimde olsan ne yapardın hiç çözüm yolu yok değil mi 3050ti var içim yanıyor valla ajahajsgaodjwpdklwkardom onu pc ciye götürüp gpu yu söktürecen düzelir garanti varsa garanti halleder dahili gpu ya bağlama işini yapay zeka yaptırır belki ama benim bildiğim kadarıyla yok
kardom benimde giderdi Allah var yani. Fakat başka çözümü yok anca gidip bi laptop bulucan 3050Ti kartı olan bozuk olacak ama gpu su sağlam bi tane onun kini taktırıcan tek çözümü bu.usta dediğin gibi yapmak çok mantıklı geldi gpuyu söktürürüm, peki sen benim yerimde olsan ne yapardın hiç çözüm yolu yok değil mi 3050ti var içim yanıyor valla ajahajsgaodjwpdklw
Ekran kartının yandığını nerden biliyorsun bilmiyorum ama eğer işlemcinde dahili grafik varsa geçebilirsin bios üzerindenmerhabalar hp victus 016 kullanıyordum ekran kartım yandı, victus yazısı geliyor ama şifre kısmına falan hiç gelmiyor. Biostan işlemcinin dahili kartına bağlama şansım var mı acaba?
o iş baya zor gibi hocam muhtemelen öyle bir yol izlemem direkt ölü fiyattan satarımkardom benimde giderdi Allah var yani. Fakat başka çözümü yok anca gidip bi laptop bulucan 3050Ti kartı olan bozuk olacak ama gpu su sağlam bi tane onun kini taktırıcan tek çözümü bu.
araştırdım ama biostan değişebileceğim hiçbir yol bulamadım zaten başlıkta onu sormuştum :cEkran kartının yandığını nerden biliyorsun bilmiyorum ama eğer işlemcinde dahili grafik varsa geçebilirsin bios üzerinden
format denedik senin dediğin flashbellek ile olan değil mi? istersen bir daha deneyeyim kurulu flash var ekran kartını sürücülerden nasıl kaldırıyorum reis kısa işlemse anlatabilir misin veya üşenirsen video tarzı bir şey varsa atarsan aşırı sevinirimkardom sıfırdan bi format atmayı denedin mi belki dahiliye oto geçer çünkü önyükleme yapacağı sırada yüklü donanımları tarıyor cihazlar sıfırdan çak formatı büyük ihtimalle açılır açıldığı gibi olur da kartı tanır falan diye de sürücülerden kaldır komple tanınmayan donanım yaparsın belki bi ihtimal işe yarar kardom. Harici pu olmasa bile kardo bu haliyle valo lol falan oynatır hala
Ddu ile kaldıracaksınformat denedik senin dediğin flashbellek ile olan değil mi? istersen bir daha deneyeyim kurulu flash var ekran kartını sürücülerden nasıl kaldırıyorum reis kısa işlemse anlatabilir misin veya üşenirsen video tarzı bir şey varsa atarsan aşırı sevinirim
kardo usb ye harici windows kurup açmayı denesene bi chat gpt ye yaz anlatır o usb ye windows kurmayı öyle takıp bir kontrol eder misin açılıyor mu? eğer açılıyorsa diskin içinde ki sürücüleri el ile kaldır onu da chat gpt ye yaz sana teker teker hangi dosyaları sileceğini söyleyecek ondan sonra tekrar pc yi açmayı dene.format denedik senin dediğin flashbellek ile olan değil mi? istersen bir daha deneyeyim kurulu flash var ekran kartını sürücülerden nasıl kaldırıyorum reis kısa işlemse anlatabilir misin veya üşenirsen video tarzı bir şey varsa atarsan aşırı sevinirim
Laptopun ekranı zaten genelde dahili karta bağlı olur ama kartta bir sorun varsa o da şuan sisteme bağlı olduğu için sistemde sıkıntı çıkartır cidden bozuksa eminseniz onun devre dışı bırakılması şart.merhabalar hp victus 016 kullanıyordum ekran kartım yandı, victus yazısı geliyor ama şifre kısmına falan hiç gelmiyor. Biostan işlemcinin dahili kartına bağlama şansım var mı acaba?