nevo22official
80+
- Reaksiyon skoru
- 80
PlayStation 5'ten Diablo 4 oynamak istiyorum kendi SSDsi dolu harici diske yüklemek istiyorum Fps farkı çok olur mu
Başlıktaki soruyla açıklamadaki soru farklı disk mi soruyon sürüm farkınımı, PS5 ise SSD daha önemli PS4 ise harici disk kullanabilirsin.PlayStation 5'ten Diablo 4 oynamak istiyorum kendi SSDsi dolu harici diske yüklemek istiyorum Fps farkı çok olur mu
Harici diske ps5 sürüm oyunlar yüklenmiyor ps4 sürümü yükleniyorBaşlıktaki soruyla açıklamadaki soru farklı disk mi soruyon sürüm farkınımı, PS5 ise SSD daha önemli PS4 ise harici disk kullanabilirsin.
Farklı değil, harici diske sadece PS4 oyunu yükleyebiliyor.Başlıktaki soruyla açıklamadaki soru farklı disk mi soruyon sürüm farkınımı, PS5 ise SSD daha önemli PS4 ise harici disk kullanabilirsin.
Birader onu diyorum zaten kendi üstündeki hafizaya ps5 de ps4 de oyunu yükleniyor ama harici diske sadece sadece ps4 oyunu yükleniyorFarklı değil, harici diske sadece PS4 oyunu yükleyebiliyor.
PS4 versiyonu 30fps PS5 versiyonu 60FPS veriyormuş normalde, PS4 de grafikler de daha düşük doğal olarak ama oyun PS4 versiyon da olsa PS5 donanımıyla oynayacaksın sonuçta o yüzden belki FPS falan düşük olmaz sende.Birader onu diyorum zaten kendi üstündeki hafizaya ps5 de ps4 de oyunu yükleniyor ama harici diske sadece sadece ps4 oyunu yükleniyor
Şuanda 22 saat görünüyor bencr yeterince hızlıDiablo saatlerini vereceğin bir oyun o yüzden internetin hızlıysa PS5 ten yer açman daha iyi olur
2015 de GTA5 ilk cıktığında 3 gün pc açık kalmıştı indirmek için, şimdi oyunları birkaç saatte indiriyom ama ozamanki zevkim yok.Şuanda 22 saat görünüyor bencr yeterince hızlı![]()
Bende de aynı şekil artık bir çok şey zevk vermiyor2015 de GTA5 ilk cıktığında 3 gün pc açık kalmıştı indirmek için, şimdi oyunları birkaç saatte indiriyom ama ozamanki zevkim yok.