Bu darboğazdan mı oluyor?

Ben 1 senedir kullanıyorum o sitedeki adam ne zaman aldı bilemem o sitedeki gibi eski değil benim işlemcim.
HOCAM İNŞALLAH SİZ TROLLSÜNÜZDÜR YA 😂😂😂😂😂😂😂😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öyle bir şey yok İntel bu işlemcilerin hepsini aynı yılda üretip aynı yılda üretimini sonlandırıyor sizin işlemciniz 2017 yılında çıktı bunu kabul ediceksiniz istersen bugün al o işlemci 2017 çıkışlı HOCAM BEN 2017DE BİR ŞEY SATIN ALIP kutusunu falan açmadan saklayıp 2025TE O ÜRÜNÜ SATARSAM O ÜRÜN 2025 model mi oluyor

Daha 1 senelik işlemci bu yani donmaması lazım ne olursa olsun.

Başka çare yok i9 çok pahalı ona indirim de yaptırsam 20 binden aşağı vermez 5 bin benim i3 için verse 15 bin falan olur belki i7 alırım onu 5 bine veririm diyordu ikna edersem belki yine verir ama i7 yeter mi?
sen alalı 1 yıl olmuş ama çıkış yılı 2017 o işlemcinin ve mahallendeki bilgisayarcidan aldığını söylüyorsun. sana 2. elden satmış olma ihtimali %99 gibi bir şey. senin anakartini destekleyen en iyi işlemciyi taksan bile (i9 9900k) modern bir i3 13-14. nesil ile aynı performansı verir anca, hem i3 u soğutmakta daha basit daha az güç tüketir. yapabilecegin en mantıklı şey elindeki parçaları satıp am4 veya 12-14. nesil intele geçmek

Windows 64 net sitesinden boşta en az ram kullanan windows 10 isosunu bul indir formatla. Fişşek gibi olur.

Ram kullanım resimleri var.
Genelde Custom yapılmış windowslarda gereksiz özellikler ve programlar siliniyor. Bu da sistemin çok hızlı ve kararlı çalışmasına neden olur.

sen alalı 1 yıl olmuş ama çıkış yılı 2017 o işlemcinin ve mahallendeki bilgisayarcidan aldığını söylüyorsun. sana 2. elden satmış olma ihtimali %99 gibi bir şey. senin anakartini destekleyen en iyi işlemciyi taksan bile (i9 9900k) modern bir i3 13-14. nesil ile aynı performansı verir anca, hem i3 u soğutmakta daha basit daha az güç tüketir. yapabilecegin en mantıklı şey elindeki parçaları satıp am4 veya 12-14. nesil intele geçmek
Yanlışınız var hocam i3 8. Nesil dün çıktı piyasaya siz bilgiyi kimden alıyorsunuz ya :pepega:

Ben satarım da almıyorlar sıfırı 19 bin olan parçaları 10 bine koydum yine de almadılar.

Windows 64 net sitesinden boşta en az ram kullanan windows 10 isosunu bul indir formatla. Fişşek gibi olur.

Ram kullanım resimleri var.
Genelde Custom yapılmış windowslarda gereksiz özellikler ve programlar siliniyor. Bu da sistemin çok hızlı ve kararlı çalışmasına neden olur.
ben format atmayı bildiğinden bile şüpheleniyorum hocam...

Ben satarım da almıyorlar sıfırı 19 bin olan parçaları 10 bine koydum yine de almadılar.
sıfırı kalmadı ki senin parçalarinin sen neyin kafasını yaşıyorsun? ve 19 bine daha geçen rtx4060 li SIFIR YENİ NESİL pc satıldı, senden neden 2. el anakartla işlemciyi alsın adam o paraya

Formatın ne olduğunu biliyor mu ki

sıfırı kalmadı ki senin parçalarinin sen neyin kafasını yaşıyorsun? ve 19 bine daha geçen rtx4060 li SIFIR YENİ NESİL pc satıldı, senden neden 2. el anakartla işlemciyi alsın adam o paraya
Hocam işte bu vatanda falan ürünler tükenince siteden kaldırmıyorlar en sonda fiyatı 19k yazmışlardır allah bilir ne zaman güncellediler en son

Karışık bişey değil yani.
1- Ventoy programıyla usb yi yapılandıracak.
2- USB de açılan boş alana isoyu direkt kopyalayacak.
3- Sistemi usb ile çalıştıracak.
4- menüden Attığı usoyu seçicek
5- Disk biçimlendirme menüsünden sonra next next belki bunlarıda yapmaz zannimce kendisi kurulur. İsmini yazar sistem açılır.

Formatın ne olduğunu biliyor mu ki

Hocam işte bu vatanda falan ürünler tükenince siteden kaldırmıyorlar en sonda fiyatı 19k yazmışlardır allah bilir ne zaman güncellediler en son
https://www.vatanbilgisayar.com/int...-nesil-3-6ghz-16mb-onbellek-14nm-islemci.html
24600 tl diyor i9 9900kya

22600 TL'ye i9 14900k

dediğin gibi muhtemelen vatanda stoğu bitmiş ürünlerden fiyat karsilastirip söylüyor 19kyi

Karışık bişey değil yani.
1- Ventoy programıyla usb yi yapılandıracak.
2- USB de açılan boş alana isoyu direkt kopyalayacak.
3- Sistemi usb ile çalıştıracak.
4- menüden Attığı usoyu seçicek
5- Disk biçimlendirme menüsünden sonra next next belki bunlarıda yapmaz zannimce kendisi kurulur. İsmini yazar sistem açılır.
Hocam adam az önce 8. Nesil işlemci için benimki daha 1 yıllık o sitedeki adamınkini bilemem dedi (site: epey)

https://www.vatanbilgisayar.com/int...-nesil-3-6ghz-16mb-onbellek-14nm-islemci.html
24600 tl diyor i9 9900kya

22600 TL'ye i9 14900k

dediğin gibi muhtemelen vatanda stoğu bitmiş ürünlerden fiyat karsilastirip söylüyor 19kyi
Evet hocam ya umarım trolldür değilse mahalle bilgisayarcısı açıcam 2.elden ucuza 5. 6. Nesil işlemci toplayıp satarım millete

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,181,946
Üyeler
187,592
Son üye
cagrigunaydin
Geri