Topladığım bilgisayar hakkında yorum yapar mısınız?

coldplay

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
243
Bütçe
40000
Bütçem 40.000 TL ve bu bilgisayarı topladım, sizce nasıldır? Değiştirilmesi gereken bir parça var mıdır? Ek olarak başka bir kasa önerir misiniz bu kasayı örnek seçtim iyi mi değil mi bilmiyorum yorumlarınız gerekli teşekkür ederim

https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...-cl30-pvv516g60c30-ddr5-fiyati,774247849.html (2 ADET)

Parçalar güzel yine de hazır sistem beklemeni öneririm 9070 alabilirsin aynı paraya bir ihtimal veya ben bunlardan memnunum diyorsan yapıştır

Parçalar güzel yine de hazır sistem beklemeni öneririm 9070 alabilirsin aynı paraya bir ihtimal veya ben bunlardan memnunum diyorsan yapıştır
Usta bir hazır sistem önerme şansın var mı peki göz atmak isterim hazır sistem işime gelir açıkçası

vatan indirim yapıyor her hafta. belki bu haftada yaparsa . oradan hesap açıp açıp ucuza alabilirsin. ihtimal tabi.

Parçalar. hazırsistemde çıkıyor ama istediğin gibi gelme ihtimali düşük.
Hocam peki topladığım parçalar ile aynı fiyata bu güçte bir hazır sistem bulabilir miyim yoksa toplama daha mı iyi şu an?

Hocam peki topladığım parçalar ile aynı fiyata bu güçte bir hazır sistem bulabilir miyim yoksa toplama daha mı iyi şu an?
attığın parçaların hazır sistemini bulursun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bak şu sistem senin attığın parçalara benzer.

attığın parçaların hazır sistemini bulursun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bak şu sistem senin attığın parçalara benzer.

Benim seçtiğim parçalar daha iyi değil mi sonuç olarak?

kötü demedim . daha ucuza da var demek istemiştim. bazı parçalar dan düşerek
Düşmeye gerek yok diye düşünüyorum, acaba siz kasalar hakkında bilgili misiniz? Bana bir beyaz kasa lazım bu sistem için yardımcı olabilirseniz sevinirim

Düşmeye gerek yok diye düşünüyorum, acaba siz kasalar hakkında bilgili misiniz? Bana bir beyaz kasa lazım bu sistem için yardımcı olabilirseniz sevinirim

Yukarıdaki kasaya konuda bulunan parçalar uyar mı? Bu kasayı 2. elden satın almayı düşünüyorum da ne diyorsunuz bu konuda? Kasa iyi midir ayrıca?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,917
Üyeler
183,029
Son üye
emonedoexd
Geri