Hocam bu bütçede tek tek toplama değilde indirim kovalayıp hazır sistem getirmek daha mantıklı olur.dostlar 15 20k arası sadece kasa lazım. parça parça sipariş edeceğim hiçbir marka takıntım yok. çalışsın yeterli
Hazır sistemler genellikle ekran kartını iyi gösterir ram anakart ssd falan cöp olur o yüzden kendi toplaması daha iyiHocam bu bütçede tek tek toplama değilde indirim kovalayıp hazır sistem getirmek daha mantıklı olur.
Adam çalışsın yeter diyor marka takıntısı da yok tek tek toplamak zaman kaybı bu bütçedeHazır sistemler genellikle ekran kartını iyi gösterir ram anakart ssd falan cöp olur o yüzden kendi toplaması daha iyi
sitelerin hicbirinde yok nerdeyse benim butcede, ortalama islemci birde 3060 vs neyse artik olsa iyi aslinda. sitelerde min 40 den basliyorAdam çalışsın yeter diyor marka takıntısı da yok tek tek toplamak zaman kaybı bu bütçede
hocam yakın zamanda indirim olurmu kiHocam bu bütçede tek tek toplama değilde indirim kovalayıp hazır sistem getirmek daha mantıklı olur.
Kanka 20k lık hazır sistem valorantta 90 fpsAdam çalışsın yeter diyor marka takıntısı da yok tek tek toplamak zaman kaybı bu bütçede
hocam yol yordam gösterin ne yapayımKanka 20k lık hazır sistem valorantta 90 fps
Toplamada her şey elinin altında ne olduğunu Biliyorsun çok daha iyi performans alır marka takıntısı olmaması yarın birgün güzel bir oyun oynamak istediğinde engel olmamalı. Ve ikinci el alırsa çok daha iyi parçalar bulur
Kanka ben düşük bütçe parçalarından pek anlamıyorum anlasam yazardım kusura bakma. Ama youtubede bazıları düşük bütçeyle güzel pc diziyorlar oralardan bakabilirsinhocam yol yordam gösterin ne yapayım
ikinci el gpu dusunur musun knkhocam yol yordam gösterin ne yapayım
20klık sistem nasıl 90fps kardeşim bak ikinci el 7 kya pc toplarım ekran kartı bile olmaz rahst 120 ğstü verirKanka 20k lık hazır sistem valorantta 90 fps
Toplamada her şey elinin altında ne olduğunu Biliyorsun çok daha iyi performans alır marka takıntısı olmaması yarın birgün güzel bir oyun oynamak istediğinde engel olmamalı. Ve ikinci el alırsa çok daha iyi parçalar bulur
İkinci el toplayın derim 6800xtli güzel bir sistem toplanırdostlar 15 20k arası sadece kasa lazım. parça parça sipariş edeceğim hiçbir marka takıntım yok. çalışsın yeterli
lutfen yardim edin20klık sistem nasıl 90fps kardeşim bak ikinci el 7 kya pc toplarım ekran kartı bile olmaz rahst 120 ğstü verir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İkinci el toplayın derim 6800xtli güzel bir sistem toplanır
ikinci el ve 0 olarak yardim edermisiniz lutfen20klık sistem nasıl 90fps kardeşim bak ikinci el 7 kya pc toplarım ekran kartı bile olmaz rahst 120 ğstü verir
İkinci el toplayın derim 6800xtli güzel bir sistem toplanır
Dedim ya hocam 6800xrli bulursunuz dite tam olarak nasık bir yardım istiyprsunuz parçaları mı söyliyim yoksa link fln mılutfen yardim edin
ikinci el ve 0 olarak yardim edermisiniz lutfen
hocam islemci nolucak, anakart hangisi daha iyi olur?Dedim ya hocam 6800xrli bulursunuz dite tam olarak nasık bir yardım istiyprsunuz parçaları mı söyliyim yoksa link fln mı