Yardım Cs2 prime alsam amorti edebilir miyim?

fearlolevil

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
50
Selam arkadaşlar suan 608TL bu cs2 prime

Prime almak isteme sebeblerimden biri;
1-) parayı amorti edebilir miyim 1 2 aya?
2-) hileler ne kadar azalıyor
3-) güzel kostümler falan cıkıyor mu kasalardan? yoksa sadece kasa düşüyor anahtar almak zorundamıyız?

Faceid premium daha mantıklı

Selam arkadaşlar suan 608TL bu cs2 prime

Prime almak isteme sebeblerimden biri;
1-) parayı amorti edebilir miyim 1 2 aya?
2-) hileler ne kadar azalıyor
3-) güzel kostümler falan cıkıyor mu kasalardan? yoksa sadece kasa düşüyor anahtar almak zorundamıyız?
1 2 aya amorti edebilmen için yüksek değerli skin + kasa düşürmen gerekecek bu şans işi herkese aynı şeyi vermiyor
Hileler normal maçlara oranla azalıyor ama yinede legitler ve semirageler var yok değil
Kostüm falan düşmüyor bu fortnite değil kostüm alamıyorsun kostümden kastın skin ise düşen her kasanın içeriği farklı o yüzden düşen kasaya bağlı ve evet her kasa için anahtar almak zorundasın ama sanırım sezon bileti alıp yıldız kasıp aldığın kasalara gerekmiyordu

Faceid premium daha mantıklı
aylık para mı vercem ona saçma.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 2 aya amorti edebilmen için yüksek değerli skin + kasa düşürmen gerekecek bu şans işi herkese aynı şeyi vermiyor
Hileler normal maçlara oranla azalıyor ama yinede legitler ve semirageler var yok değil
Kostüm falan düşmüyor bu fortnite değil kostüm alamıyorsun kostümden kastın skin ise düşen her kasanın içeriği farklı o yüzden düşen kasaya bağlı ve evet her kasa için anahtar almak zorundasın ama sanırım sezon bileti alıp yıldız kasıp aldığın kasalara gerekmiyordu
hileler için düz seçkin alıp faceit düşünüyorum zaten

aylık para mı vercem ona saçma.

hileler için düz seçkin alıp faceit düşünüyorum zaten
O son yazdığın sana kalmış bir şey ama amorti şans işi silah kasası düşürürsen verdiğin 15 doların 9 katını alırsın

Seçkinde de hile çok. Amorti de şans işi.
amorti zaten eninde sonunda olacak onu dert etmiyorum

O son yazdığın sana kalmış bir şey ama amorti şans işi silah kasası düşürürsen verdiğin 15 doların 9 katını alırsın
kasa düşme olayı ne? günde 2 saat girsem haftada 1 tane cıkıyor mu

amorti zaten eninde sonunda olacak onu dert etmiyorum

kasa düşme olayı ne? günde 2 saat girsem haftada 1 tane cıkıyor mu
Çarşamba gece 3de yenileniyor haftalık drop her salı girip 3 4 saat rekabetçi, seçkin atıp tp ile 1 seviye atlaman yeterli 1 seviye atlayıp haftalık drop alıyorsun dropta 1 skin 1 kasa 2 spray veriyor genelde 2 tane şey seçiyorsun çarşamba gece 3de tekrar sıfırlanıyor illaki 1 kasa 1 skin net düşüyor ama fiyat aralığı şansına bağlı

Çarşamba gece 3de yenileniyor haftalık drop her salı girip 3 4 saat rekabetçi, seçkin atıp tp ile 1 seviye atlaman yeterli 1 seviye atlayıp haftalık drop alıyorsun dropta 1 skin 1 kasa 2 spray veriyor genelde 2 tane şey seçiyorsun çarşamba gece 3de tekrar sıfırlanıyor illaki 1 kasa 1 skin net düşüyor ama fiyat aralığı şansına bağlı
eninde sonunda amorti olacak diye biliyorum hocam doğrumu?

hergün 2 saat oynarım 2 günde düşürürüm çarsambaya kadar bu mantıkla mı çalısıo

eninde sonunda amorti olacak diye biliyorum hocam doğrumu?

hergün 2 saat oynarım 2 günde düşürürüm çarsambaya kadar bu mantıkla mı çalısıo
Çarşambadan Çarşambaya 1 hafta bekliyorsun işte eninde sonunda amorti edersin evet ama erken ama geç orasını bilemem önemli olan tp kazanımı

Dediğim gibi ilk droptan 140$ silah kasası düşüredebilirsin 1 dolar 1 dolar 15 dolarda toplayabilirsin 0.5 cent ile uzunda sürebilir

eninde sonunda çıkarırsın parasını al geç

Geri