5 5600x işlemci soğutucu önerisi

bütçeniz nedir şahsen daha yeni imzada yazan soğutucuyu aldım bütçeniz varsa alın derim yükte 70 civarında çalışıyor işlemci

Siparişi İptal Edebilirseniz Edin .
iptal edebilirim ama kargoya verilmiş şuan eğer büyük bi fark yoksa buda kalabilir eğer bilginiz varsa aralarındaki fark ile ilgili bilgilendirirseniz güzel olur bende ona göre ayarlayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bütçeniz nedir şahsen daha yeni imzada yazan soğutucuyu aldım bütçeniz varsa alın derim yükte 70 civarında çalışıyor işlemci
bütçem 800 civarı ama üstüne çıkamam

iptal edebilirim ama kargoya verilmiş şuan eğer büyük bi fark yoksa buda kalabilir eğer bilginiz varsa aralarındaki fark ile ilgili bilgilendirirseniz güzel olur bende ona göre ayarlayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bütçem 800 civarı ama üstüne çıkamam
tek yerine çift fan olur .

eğer 5-10 derece daha etkiliyse iptal edeyim ama plusında sorun olmaz değilmi aynıdır ürün daha önce hiç fan almadım bunda termak macun vardı hepsinde varmı
Macun Hepsinde Var , Fark eder mi? Dersen Eder Ama Ne Derece Yapar Bilmiyorum .

Çift Fan Avantajlı Olur .

Macun Hepsinde Var , Fark eder mi? Dersen Eder Ama Ne Derece Yapar Bilmiyorum .

Çift Fan Avantajlı Olur .
anladım peki bir şey daha sorucam öok soru sordum ama kusura bakma benim işlemcide şuan stok fan var fakat stok olmasına rapmen ramler ile bitişikler deyiyorlar yani bu çift fanlıda sorun olurmu

anladım peki bir şey daha sorucam öok soru sordum ama kusura bakma benim işlemcide şuan stok fan var fakat stok olmasına rapmen ramler ile bitişikler deyiyorlar yani bu çift fanlıda sorun olurmu
Sanmıyorum Stok Fanın Gövdesi Çok Genişti .

Hayır İkiside Uyumlu Diye Biliyorum .
içinden aparat çıkması niyeyse çıkan bütün aparatları denedim olmadı ve artı olarak fanın işlemciye değeceği kısmın bpruların olduğu kısımda iki tane vida var ana karta takmalık ama ana kartda öyle bir yer bile yok iade edicem hem bahane olmuş oldu sizin dediğiniz plus versiyonu alırım yada başka bi öneriniz varsa onu

içinden aparat çıkması niyeyse çıkan bütün aparatları denedim olmadı ve artı olarak fanın işlemciye değeceği kısmın bpruların olduğu kısımda iki tane vida var ana karta takmalık ama ana kartda öyle bir yer bile yok iade edicem hem bahane olmuş oldu sizin dediğiniz plus versiyonu alırım yada başka bi öneriniz varsa onu
benim ana kartım ASUS PRIME B450M-K II sanırım ondan dolayı olmadı biraz araştırdım amd uyumlu olsa bile bu ana karta olmama ihtimali varmış her fan olmuyormuş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,264
Üyeler
183,085
Son üye
alpk.
Geri