MSI VECTOR 17 Fiyatına değer mi?

Laptoplar her zaman masaüstüne göre pahalı olur. İsteklerini karşılıyosa sorun yok. Ama isteklerini 50.000 tl lik laptop da karşılayabilecekse o zaman sorun var.
Ondan Emin değilim. Kaliteli bir cihazda istediğim şekilde oyun oynamak istiyorum. Beni en çok cezbeden şey ekranı oldu

Bugün linkteki laptop u aldım fakat fiyatı nedeniyle içim pek rahat değil. 5070 li pc ler 70k+ bandındayken bu pc'ye 110k değer mi diye düşünüyorum.
- https://amzn.eu/d/eiUNxPG
Neden 18 modeli varken 17 aldınız ki?

Ek olarak şu da var. Bazı yönlerden daha kötü ama baya fiyat farkı var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

nedenı nedır hocam onerıde bulundum sadece
Attığın cihazların harici ekran kartı bile yok çok saçma o fiyata.

yenı goruyorum hocam :D kusura bakmayın benım hatam dırek ekran kartı 5070ti sandım

18 inç olması benim için eksi, taşıması zor olur. Ayrıca 17 inç benim için yeterli. Attığınız 16 inc ligi bende gördüm fakat bu özelliklere sahip bir bilgisayar için FHD çok büyük bir eksi. Bazıları 2k nin farkedilemeyeceğini söylemiş fakat ben tabletimin ekranında bile bu farkediyorum. Qhd ile FHD arasındaki farkı bu ekranda gorememen için gözünün bozuk olması lazım

Beklediğim muhalefetle karşılaşamadım, acaba bu pc ye bu para gerçekten değer mi

Up

18 inç olması benim için eksi, taşıması zor olur. Ayrıca 17 inç benim için yeterli. Attığınız 16 inc ligi bende gördüm fakat bu özelliklere sahip bir bilgisayar için FHD çok büyük bir eksi. Bazıları 2k nin farkedilemeyeceğini söylemiş fakat ben tabletimin ekranında bile bu farkediyorum. Qhd ile FHD arasındaki farkı bu ekranda gorememen için gözünün bozuk olması lazım

Beklediğim muhalefetle karşılaşamadım, acaba bu pc ye bu para gerçekten değer mi
Anlaşılıyor ama o kadar abartılacak bir durum değil.

O sisteme o parayı verebiliyorsan ver büyük bir eksiği yok zaten. Ama üniversite için uygun mu dersen bence değil, çok hantal kalır taşıması uğraştırır. Üniversite için yüksek güç yerine daha zayıf ama rahat taşınacak bir cihaz bakardım şahsen ROG Zephyrus G14 gibi seriler yani. O konuda önceliğini belirlemen gerek.

Hocam pc yi üniversitede pek hareket ettireceğimi düşünmüyorum. Tıp okuyacağım zaten, yurttan bile çıkartmam diye düşünüyorum.

Acaba ben mi biraz abarttım, bu zamanda 110k aşırı yüksek bir fiyat değil. İçimin rahat etmeme sebebi, internetten biraz araştırınca 2k ekranli 70-80k civarında pcler de gördüm. Tahminim onlar bu pc kadar verimli olmazlar ama yine içimi rahat ettirmek için yazıyorum. Belki bilmediğim bir şey çıkar. Ayrıca bu pc nin biryerde ne incelemesini ne de yorumunu gorebildim. her yerde ... pc yerine gamegaraj önerenleri fln görüyorum. Bana sorarsanız düzgün bir yorumlamasını bulamadım diye içim rahat değil

Son düzenleme:
Hocam pc yi üniversitede pek hareket ettireceğimi düşünmüyorum. Tıp okuyacağım zaten, yurttan bile çıkartmam diye düşünüyorum.

Acaba ben mi biraz abarttım, bu zamanda 110k aşırı yüksek bir fiyat değil. İçimin rahat etmeme sebebi, internetten biraz araştırınca 2k ekranli 70-80k civarında pcler de gördüm. Tahminim onlar bu pc kadar verimli olmazlar ama yine içimi rahat ettirmek için yazıyorum. Belki bilmediğim bir şey çıkar. Ayrıca bu pc nin biryerde ne incelemesini ne de yorumunu gorebildim. her yerde ... pc yerine gamegaraj önerenleri fln görüyorum. Bana sorarsanız düzgün bir yorumlamasını bulamadım diye içim rahat değil
Laptop kaliteden kısılacak bir şey değil. Mesela keşke gidip adı bilinmeyen büyük ihtimalle ısınma sorunu olan X markasını alsaydın daha ucuzdu demez kimse. Eğer aklındaki düşünce bununla alakalıysa o konunun üzerine çok düşünmene gerek yok.

Laptop kaliteden kısılacak bir şey değil. Mesela keşke gidip adı bilinmeyen büyük ihtimalle ısınma sorunu olan X markasını alsaydın daha ucuzdu demez kimse. Eğer aklındaki düşünce bununla alakalıysa o konunun üzerine çok düşünmene gerek yok.
Teşekkürler. Mesela bu pc herşeyi ile aldığımın aynısı ayrıca hem 20k daha ucuz hemde i9. Nasıl sağlıyorlar acaba aklım almıyor. İ9 a rağmen aldığımın daha yüksek performans verdiğine eminim fakat halen 20klık fark var

Linki unutmuşum. 1dk

Gördüğüm tek eksisi, benimkinin 2, bunun 1 type-c girişi olması

Fiyatına kesinlikle değdi mi yoksa biraz daha düşük alsaydım diyor musunuz

Hocam birisi tablet gibi, birisi 130k
Vector 16hx modelini aldım. İçeriği iyi ram ve m2ssd takviyesi yaptım üzerine sadece klavye rgbleri kalitesiz kalmış.

Geri