Bu sistemlerde ekran kartı olarak oyunlarda hangisi daha iyi performans sergiler

Hangi oyunları oynamak istiyorsun? Bütçen en fazla ne kadar?
Bu iki sistemi de tavsiye etmem.

bütçem sınırlı bu fiyat bandına en iyi bunları bulabildim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangi oyunları oynamak istiyorsun? Bütçen en fazla ne kadar?
Bu iki sistemi de tavsiye etmem.
genellikle cs valorant mc veya repo gibi oyunlar bütçem max 20k

bütçem sınırlı bu fiyat bandına en iyi bunları bulabildim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

genellikle cs valorant mc veya repo gibi oyunlar bütçem max 20k
2mel alın hocam bu fiyatlarda 6600xt li pcker var ki çok işini görür bunlardan kat kat iyi

2. el pek sıcak bakmıyorum açıkçası ama en iyi hangi siteden bulabilirim

Şöyle hızlı bir şekilde baktım ama sitelerde hiç güzel ve 20.000 TL bandında sistem yok. Attığın sistemleri de alıp paranı değersiz kullanmanı tavsiye edemeyeceğim. 2. el düşünebilirsin, daha geçen hafta kendi aktif kullandığım ve piyasada ki her istediğin oyunu rahat bir şekilde oynatabilen rx 6650 xt, ryzen 5 5600x işlemci ile 165hz 27" monitörlü bir sistemi 21.000 TL'ye satmıştım. Ayrıca İncehesap'ın Gaming Gecesi'ni takip et, her Cuma saat 22.00'da oluyor.

Şöyle hızlı bir şekilde baktım ama sitelerde hiç güzel ve 20.000 TL bandında sistem yok. Attığın sistemleri de alıp paranı değersiz kullanmanı tavsiye edemeyeceğim. 2. el düşünebilirsin, daha geçen hafta kendi aktif kullandığım ve piyasada ki her istediğin oyunu rahat bir şekilde oynatabilen rx 6650 xt, ryzen 5 5600x işlemci ile 165hz 27" monitörlü bir sistemi 21.000 TL'ye satmıştım.
2. elden sıkıntı olur diye korkuyorum çabuk bozulur veya performansı düşük olur vs diye

2. elden sıkıntı olur diye korkuyorum çabuk bozulur veya performansı düşük olur vs diye
Şimdi şöyle anlatayım. Ben kendi yaşadığım ilçeden birisine sattım ve evime davet edip güzelce deneyimlemerini sağladım. Hatta istedikleri oyun var mı diye sorup, istedikleri oyunları da yüklemiştim. Beğendiler, fiyat konuştuk ve anlaştık. Kendi bulunduğun ilçe yada şehirde ki ilanlara bakıp gidip bu şekilde deneyimleyebilirsin. Ayrıca sattığım sistem 2 senelikti ve hiçbir arıza yada sorun oluşturmamıştı. 2. el olmasına rağmen de gayet temizdi. Demem o ki biraz yaşadığın yerde ki ilanlara bakabilirsin ve buraya beğendiğin ilanları atabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,216
Üyeler
183,076
Son üye
darangel
Geri