Lenovo LOQ 15IAX9 ne kadar eder?

Sizin modeliniz farklı kendi modelinize göre yorumlamayın LOQ'ların geneline göre yorumlayın. i5 12450HX olanı en kroniği bildiğim kadarıyla. Gerçi sizin modelde i5 12450HX tam adamını seçmişim konuya etiket atacak. :kekw:
Tek fark 4050 o arkadaşın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kaça satardınız o zaman cihazı satacak olsanız ?

anakart yanma sorunu son cihazlarda ben de göremedim, genelde geçen sene üretimlerde var gibi. Yansa da zaten garantisi değiştiriyormuş sıkıntı etmiyorlarmış. Sorunsuz cihaz bulmak zor, yeni üretimler içinde, sizin 2012 model dediğiniz cihazların çoğu zaten sorunsuz, devir plastiğe ve kalitesizliğe döndü, kalite istiyorsan farkı vermek zorunda kalıyorsun, güzel bir kampanya denk gelmediği sürece.

Sizin modeliniz farklı kendi modelinize göre yorumlamayın LOQ'ların geneline göre yorumlayın. i5 12450HX olanı en kroniği bildiğim kadarıyla. Gerçi sizin modelde i5 12450HX tam adamını seçmişim konuya etiket atacak. :kekw:
Tek fark 4050 o arkadaşın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kaça satardınız o zaman cihazı satacak olsanız ?

bu çatlağı söyleyerek, ve değişim yapılacağını göz önünde bulundurursak 22-23 e bırakırım, aldığım para belli zaten, tanıdık veya arkadaş olursa aldığım paraya veririm. Sol bilek kısmı terden boyası gitmiş kasalı cihazlara adamlar 20k istiyor.

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Senr
bu çatlağı söyleyerek, ve değişim yapılacağını göz önünde bulundurursak 22-23 e bırakırım, aldığım para belli zaten, tanıdık veya arkadaş olursa aldığım paraya veririm. Sol bilek kısmı terden boyası gitmiş kasalı cihazlara adamlar 20k istiyor.
4050 olanda bence hemen hemen o fiyatlar.

Herkes ister. Ama olay satabilmek. İstemekle olsa keşke. 2 ci ele bakan insan ya firsatcidir. Yada bütçesi yoktur. O fiyatlara zor.

Herkes ister. Ama olay satabilmek. İstemekle olsa keşke. 2 ci ele bakan insan ya firsatcidir. Yada bütçesi yoktur. O fiyatlara zor.

Ben istediğim rakamlara satabiliyorum, her baklanın bir kör alıcısı var.

Ben istediğim rakamlara satabiliyorum, her baklanın bir kör alıcısı var.
Satarsın tabii ki istedigin fiyata sansliysan. Ama artık insanlar forumdan, yapay zekaya sorup öyle alıyorlar. Eskiden olduğu gibi degil. 10 kişi teklif atarken onceden şimdi 3 5 kişi anca atıyor

Satarsın tabii ki istedigin fiyata sansliysan. Ama artık insanlar forumdan, yapay zekaya sorup öyle alıyorlar. Eskiden olduğu gibi degil. 10 kişi teklif atarken onceden şimdi 3 5 kişi anca atıyor

Benim çevrem çok, görüyor bende kendileri istiyor sat bana ibanını at diyorlar. Al-satçı değilim de çevrem araştırmadan alır, internetten bakar şişmiş fiyatlara pazarlığını eder alır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,590
Üyeler
183,139
Son üye
selinayyilmaz
Geri