Pc isinma sorunu 90 dereceyi buluyor oyunlarda full ayar

Sererses

80+
Reaksiyon skoru
58
Merhaba arkadaslar pcim bu aralar cok isiniyor, the alst of us 2 onuyorum 75 derece baslayip 30 dk sonra 90 dereceye kadar cikiyor kasa kucuk diye mi tozlu diye mi macundan mi anlayamadim nasil anlarim bu isi

Kasa deepcool cc560
gpu 4070ti
cpu 7800x3d
sogutucu

Thermalright Assassin

Merhaba arkadaslar pcim bu aralar cok isiniyor, the alst of us 2 onuyorum 75 derece baslayip 30 dk sonra 90 dereceye kadar cikiyor kasa kucuk diye mi tozlu diye mi macundan mi anlayamadim nasil anlarim bu isi

Kasa deepcool cc560
gpu 4070ti
cpu 7800x3d
sogutucu

Thermalright Assassin

bakımı yuapalı uzun zaman olduysa yap bakımı kasanında kapağını çıkar biraz fazla tozlanır ama ısı farkını hisedersin

bakımı yuapalı uzun zaman olduysa yap bakımı kasanında kapağını çıkar biraz fazla tozlanır ama ısı farkını hisedersin
termal macun degismeyi dusunuom ama isin garibi ekran kartimda isiniyor bundan dolayi ben direkt kasanin yeterli olmadigini dusundum

termal macun degismeyi dusunuom ama isin garibi ekran kartimda isiniyor bundan dolayi ben direkt kasanin yeterli olmadigini dusundum
yani hocam sadece işlemi termal macuna ihtiyaç duymuyor ekran kartındada varya bu arada o kasayı test etmek isterseniz dediğim gibi kapağını açın kasanın bi deneyin

yani hocam sadece işlemi termal macuna ihtiyaç duymuyor ekran kartındada varya bu arada o kasayı test etmek isterseniz dediğim gibi kapağını açın kasanın bi deneyin
tamam deneyecegim saolun sogutucunun degisimine gerek yo kdegil mi baya ovmuslerdi cunku, ekran kartinin bu kadar isinmasi beni korkuttu sadece kasayi acip deneyip donus yapicagim musait oursaniz

Kasa deepcool cc560
gpu 4070ti
cpu 7800x3d
sogutucu

Thermalright Assassin

Hangisi 90 ve gpu hangi marka
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kasa deepcool cc560
gpu 4070ti
cpu 7800x3d
sogutucu

Thermalright Assassin

Ve hocam camı çıkarıncaki farkı söylermisin

bios eski olabilir veya yenisini yüklediysen yeni sürümlerde de performansı arttıran ama sıcaklığı da arttıran yeni özellikler var onlar açılmış olabilir BIOS ayarlarını bir kontrol et

bios eski olabilir veya yenisini yüklediysen yeni sürümlerde de performansı arttıran ama sıcaklığı da arttıran yeni özellikler var onlar açılmış olabilir BIOS ayarlarını bir kontrol et
biosau ayarladim guncelledim x3d modunu da kapadim o isindirabilir diolardi

Sivi sogutma hangi model
sivi sogutma yok

sogutmam bu Thermalright Peerless Assassin 120 SE

biosau ayarladim guncelledim x3d modunu da kapadim o isindirabilir diolardi

sivi sogutma yok

sogutmam bu Thermalright Peerless Assassin 120 SE

Pbo ile voltaj düşür bence evet kasan yetmiyor olabilir, ama o işlemci zaten dengesiz ısınması. elindeki kule tipi yeterli ama sınırında yani. o işlemciye 360mm sağlam sıvı soğutma istiyorlar genelde. Tavsiyem kasayı temizle macunlarını yenile bios update ve driverleri yap. Baktın değişmiyor pbo ile voltaj düşür

merhabalar gec oldu ama, kasayi temizledim birde kapagi actim dusus oldu(macun yenilemedim). kasayio acik mi kulanayim bundan sonra hep yoksa yazin mi

Geri