BF 6 Ekran kartı ve işlemci değerlerimi beğenmedim. Sizce nasıl?

şu videoda adam 1080p oynamasına rağmen kullanımları gayet iyi gözüküyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir sıkıntı var gibi hissediyorum bende
Valla şimdi fark ettim gpu sıcaklığın da baya yüksek 85

Her oyun aynı değil ayarları köklemişsin az düşür zaten beta bu. Gelişmiş grafik ayarlarını at bakalım ne yapmışsın bir görelim.
1755171494995.webp
1755171501908.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla şimdi fark ettim gpu sıcaklığın da baya yüksek 85
gpu sıcaklığım ekran kartı bakımının yapılmamasından kaynaklı 1 sene civarı oldu, zaten çok üst düzey bir ekran kartı değil inno3d 4070 super var, macun ve pedleri değişse iyi olacak kendim yapabilir miyim? bilmiyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
başka oyunlarda da aynı şeyi yaşadım, o yüzden sinir bozucu olmaya başladı sebebini de anlamıyorum hiç
Mesela çoğu zaman ekran kartının 190-200W çekmesi gerekirken 110-120 lerde de tıkanıyor işlemcinin bazı çekirdeklerini verimli kullanamıyor düzelecektir elbet ben şuan AFMF açıp oynuyorum işe yarıyor baya.

pubg ve cod6 da aynı şeyleri yaşamıştım bu sıkıntı vardı
Bu sorun için komple ayrı konu aç. Ben böyle sorunlarda aynı konuyu başka forumlarda da açıyom genelde

Bu sorun için komple ayrı konu aç. Ben böyle sorunlarda aynı konuyu başka forumlarda da açıyom genelde
Fena canımı sıktı, her zaman yaşıyor gibiyim yani bunu, ne diye açmalıyım? burdan devam etmez mi :D

• Beğen
Fena canımı sıktı, her zaman yaşıyor gibiyim yani bunu, ne diye açmalıyım? burdan devam etmez mi :D
Oyunlarda CPU kullanımı yüksek GPU kullanımı düşük sorunu. Bol bol ekran görüntüsü ve oyun ayarlarını da yaz. Çünkü illaki soracaklar bunları sormadan cevaplamış ol

Oyunlarda CPU kullanımı yüksek GPU kullanımı düşük sorunu. Bol bol ekran görüntüsü ve oyun ayarlarını da yaz. Çünkü illaki soracaklar bunları sormadan cevaplamış ol
Tamamdır hocam teşekkür ederim. Artık bu problemi çözmek istiyorum.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,103
Üyeler
183,948
Son üye
Espadahg
Geri