Yardım AOC 24.5" 25G4SXU 0.3ms 310Hz FAST IPS Monitör Alınır Mı ?

F4IRFL4Y

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,370
Son düzenleme:
Alınır tam cs valo monitörü şahsen kendim hikayeli oyun oynuyorum valo da oynuyorum ben almazdım yani ileridede cs devam, hikayeli oyun oynamam diyorsan yapıştır
Kanka Ölü Pixel Ghosting Işık Sızması Durumu Nasıl Acaba

sistemine uyum sağlar gibi duruyor CS'de sabit o fpsleri alabiliyorsan alınır.
yeni bir model incelemelere bakmakta fayda var.

sistemine uyum sağlar gibi duruyor CS'de sabit o fpsleri alabiliyorsan alınır.
yeni bir model incelemelere bakmakta fayda var.
Bakıyorum Şuan Kafamda Bu Var Bu Hz Değerinde Bu Panelde Var Mı Başka Monitör Bilmiyorum

Ölü piksel ve ışık sızması tamamen şans işi 100 bin TL monitörde de çıkabilir. Çıkarsa iade edersiniz. Ghosting bu monitörde hissedilmeyecek seviyede.
İade Almıyor Ya Bazıları En Az 3 Ölü Pixel İstiyorlar THH İle Uğraşmakta İstemiyorum Önerir Misin Nasıl ?

Selam, Allah var. Alınır

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
bende takipteyim monitörü. Alırsan bilgilendirirmisin
14 gün içinde 1 tane ölü piksel çıkarsa iade alıyorlar ama değişim için en az 5 ölü piksel gerekiyor.

Şöyle Bir Video Gördüm OSRTT Sonuçları Biraz Garip 300 Hz Ulaşamıyor Gibi Birşeyler Oluyor İnceler Misin ?

@İsimbulamajim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Selam, Allah var. Alınır
Selam. Allah Yok. Sağol

Şöyle Bir Video Gördüm OSRTT Sonuçları Biraz Garip 300 Hz Ulaşamıyor Gibi Birşeyler Oluyor İnceler Misin ?
Fastest modu açınca parlaklık vb. düşüyor. Faster modunda sadece 1 ms fark var onu kullanmak daha mantıklı. Gecikme ve ghosting durumu gayet iyi monitörün. İncelemeci 240 Hz de monitörün daha iyi çalıştığını söylemiş.

Geri