Yardım AOC 24.5" 25G4SXU 0.3ms 310Hz FAST IPS Monitör Alınır Mı ?

Gelir gelmez overdrive modunu yüksek yap.

bende aşırı fazla ışık sızması çıktı 6 7 bölgeden birden birisi direkt sol alt bölgeden çok fazla sızıyordu film izlerken falan ben de değişim istedim

24 ınc bence alınmaz ben aldım pısman oldum kucuk ve goruntu puslu 2k cam gibi

24 ınc bence alınmaz ben aldım pısman oldum kucuk ve goruntu puslu 2k cam gibi
24 İnç E-Sporcular Bile Kullanıyor Ortalama Güzel Fps İçin 27 İnç Büyük Oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kanka Tam Anlamadın Herhalde Msi Attım Sana O Alınır Mı?

24 İnç E-Sporcular Bile Kullanıyor Ortalama Güzel Fps İçin 27 İnç Büyük Oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kanka Tam Anlamadın Herhalde Msi Attım Sana O Alınır Mı?
Hayır 27 2k kullanıyor herkes, benim. 2k monitör bozuldu 24 inc aldım 5 metre uzaktaki yer puslu gözüküyor göz sağlığı ve kalite icin mutlaka 2k şart sana tavsiyem bi araştır

Hayır 27 2k kullanıyor herkes, benim. 2k monitör bozuldu 24 inc aldım 5 metre uzaktaki yer puslu gözüküyor göz sağlığı ve kalite icin mutlaka 2k şart sana tavsiyem bi araştır
Cs 2'yi Kimse Oynamıyor 1080 P Yada 2 K 1280x960 Oynuyorlar yada 1024x768 Bende 1280x960 Oynuyor E-sporcu Veya Fps Oyunları Oynayanlara 300 Fps 2 K'da Nasıl Alacan 4060 İle Anladın Mı?

Cs2 2k oyun değil ki 2 k monitör olsun dostum. O yüzden full hd yüksek hz ekran bakıyoruz

240Hz fazlasıyla yeter bence E-sporda kariyer yapmıyorsan gerek yok fazlasına.

R5 5600 ile cs2 de ortalam 200-230 arası alabilirsin ara ara +250 i göreceği için 240 hz in üstünde aldığında yoğun bir biçimde yırtılmalar olacak ve monitörü istediğin gibi kullanamayacaksın , ha ilerisi için işlemcimi değiştireceğim zaten diyorsan olabilir.

R5 5600 ile cs2 de ortalam 200-230 arası alabilirsin ara ara +250 i göreceği için 240 hz in üstünde aldığında yoğun bir biçimde yırtılmalar olacak ve monitörü istediğin gibi kullanamayacaksın , ha ilerisi için işlemcimi değiştireceğim zaten diyorsan olabilir.
Şuan En Yüksek Ayarlada Sadece 2 Ayar Düşükte 1280x960 Çok Rahat 300 Üzeri Alıyorum

Geri