Oyun oynarken bilgisayardan gelen garip ses

Reaksiyon skoru
108
Merhabalar 1 senelik bir bilgisayarım var kule tipi soğutucumu değiştirdikten sonra bilgisayardan garip ses gelmeye başladı soğutucum thermalright assassin king 120 se bu ses sadece oyun oynarken var özellikle online oyunlarda daha çok oluyor kabloları kontrol ettim ama kesinlikle sürtme yok ses fan sürtme sesi gibi geliyor ama başka bir ses bu ses bazen 2 saniye bazen 20 saniye oluyor sürekli olmuyor ama 2 dakika da bir oluyor sizce ses nereden geliyor yardımcı olursanız çok sevinirim https://streamable.com/sv468j

Merhabalar 1 senelik bir bilgisayarım var kule tipi soğutucumu değiştirdikten sonra bilgisayardan garip ses gelmeye başladı soğutucum thermalright assassin king 120 se bu ses sadece oyun oynarken var özellikle online oyunlarda daha çok oluyor kabloları kontrol ettim ama kesinlikle sürtme yok ses fan sürtme sesi gibi geliyor ama başka bir ses bu ses bazen 2 saniye bazen 20 saniye oluyor sürekli olmuyor ama 2 dakika da bir oluyor sizce ses nereden geliyor yardımcı olursanız çok sevinirim https://streamable.com/sv468j
fanlar yamuk dönüyor olabilir mi ? veya rulmanda bir sorun olabilir mi

Kontrol ettim hocam fanlarda sorun yok zaten bu ses normalde gelmiyor sadece oyundayken oluyor
Devir yükselince mi oluyor hocam normal olarak fanlar yüksek hızda çalışırken de aynı oluyor mu

Kendin mi taktın kule tipi soğtucuyu yanlış monte etmiş ters takmış olabilirsin

Devir yükselince mi oluyor hocam normal olarak fanlar yüksek hızda çalışırken de aynı oluyor mu
Soğutucuyu değiştirmeden önce böyle ses yoktu değiştirdikten sonra oldu ama ses Soğutucudan gelmiyor internetten araştırdım güç kaynağından şüpheleniyorum ama oda aşağıda olduğu için anlayamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kendin mi taktın kule tipi soğtucuyu yanlış monte etmiş ters takmış olabilirsin
Evet kendim taktım doğru monte ettim ses başka bir yerden geliyor ama çözemedim

Soğutucuyu değiştirmeden önce böyle ses yoktu değiştirdikten sonra oldu ama ses Soğutucudan gelmiyor internetten araştırdım güç kaynağından şüpheleniyorum ama oda aşağıda olduğu için anlayamıyorum

Evet kendim taktım doğru monte ettim ses başka bir yerden geliyor ama çözemedim
Oyunu aç kasayı çek kendine doğru tüm fanlara bak anormal haraket eden varmı seside kafanı sokup anlayacan artık

Bu ses gelirken kasanın yan panelini açıp bakman daha iyi olur.Psu fanı bile olabilir ki ya psu dur ya da ekran kartı fanıdır

Bu ses gelirken kasanın yan panelini açıp bakman daha iyi olur.Psu fanı bile olabilir ki ya psu dur ya da ekran kartı fanıdır
Hocam kasanın yan panelini açtığım an ses kesiliyor kasanın içi sıcak olduğu zaman bu ses geliyor

Ekran kartını kontrol ettim hocam değil psu dan şüpheleniyorum

Hocam kasanın yan panelini açtığım an ses kesiliyor kasanın içi sıcak olduğu zaman bu ses geliyor

Ekran kartını kontrol ettim hocam değil psu dan şüpheleniyorum
Nası ya naz mi yapiyor bu?1 2 saat yan paneli açık tutup oynayın duyduğunuz an kontrol edin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,110
Üyeler
183,949
Son üye
Espadahg
Geri