60-65k bandına şöyle bir sistem toplayacağım yorumlarınız çok değerli.

AMESEMA

80+
Reaksiyon skoru
32
Öncelikle oynamak istediğim oyunları söyleyeyim.
RDR,GTA,PUBG,Battlefield,Fortnite,CS,Valo ve diğer hikayeli oyunlar.
Sadece oyun amaçlı kullanacağım bilgisayarı.
Hem bu gün sabah başlayan vatan indiriminden hem de gaming gecesinden 2 hafta içinde bir pc toplayacağım.Parçaları yazıyorum yorumlarınız çok değerli benim için.
Fiyata aldanmayın en az 8-10k düşüreceğim indirimlerle ve gördüyseniz rica ediyorum birşeyler söyleyin çok kararsızım.

Baya kötü. O anakart gereksiz pahalı ayrıca her kasayla uyumlu değil. İşlemci soğutucu mid çok ses yapıyor. 5060ti 22k’dan fazla verilmez israf. 28kya çıkıyorsan git 5070 al. Power çok mid. Daha iyisi rahat alınır . Ram kronik sorunlu. Bi de her parçayı sinerjiden alman daha pahalıya patlat. Kasa da gereksiz pahalı.

Gamegaraj gravix 5a al keyfine bak 5070 ekran kartı 7500f işlemci

Gamegaraj gravix 5a al keyfine bak 5070 ekran kartı 7500f işlemci
işlemci düşük kalmayacak mı veya VRAM
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu konularda gram bilgim yok.
1 aydır bütün gün forumlarda dolaşmaktan bittim valla.
Keşke karar versem artık.

Baya kötü. O anakart gereksiz pahalı ayrıca her kasayla uyumlu değil. İşlemci soğutucu mid çok ses yapıyor. 5060ti 22k’dan fazla verilmez israf. 28kya çıkıyorsan git 5070 al. Power çok mid. Daha iyisi rahat alınır . Ram kronik sorunlu. Bi de her parçayı sinerjiden alman daha pahalıya patlat. Kasa da gereksiz pahalı.
Hocam Ekran kartını 24e falan buluyorum.Ama diğerlerinde haklısınızdır bilgim yok.Sağolun

Öncelikle oynamak istediğim oyunları söyleyeyim.
RDR,GTA,PUBG,Battlefield,Fortnite,CS,Valo ve diğer hikayeli oyunlar.
Sadece oyun amaçlı kullanacağım bilgisayarı.
Hem bu gün sabah başlayan vatan indiriminden hem de gaming gecesinden 2 hafta içinde bir pc toplayacağım.Parçaları yazıyorum yorumlarınız çok değerli benim için.
Fiyata aldanmayın en az 8-10k düşüreceğim indirimlerle ve gördüyseniz rica ediyorum birşeyler söyleyin çok kararsızım.
SSD'i Lexar NQ790 2 TB yap. Monitör de önerelim mi?

işlemci düşük kalmayacak mı veya VRAM

Bu konularda gram bilgim yok.
1 aydır bütün gün forumlarda dolaşmaktan bittim valla.
Keşke karar versem artık.

Hocam Ekran kartını 24e falan buluyorum.Ama diğerlerinde haklısınızdır bilgim yok.Sağolun
24 te pahalı. Rtx 5060ti 22k’dan fazla verildiğinde paran boşa gidiyor. Bana tam bütçeni söyle sana taş gibi sistem. İllaki sinerjiden olucaksa onu da söyle.

Bu sistem de daha iyi mesela. Çok daha iyi hatta.

24 te pahalı. Rtx 5060ti 22k’dan fazla verildiğinde paran boşa gidiyor. Bana tam bütçeni söyle sana taş gibi sistem. İllaki sinerjiden olucaksa onu da söyle.

Bu sistem de daha iyi mesela. Çok daha iyi hatta.
Hocam şimdi şöyle hiçbir yerden toplama zorunluluğu yok.
Aynı anda toplamasamda olur.1 aya da yığabilirim.
Bana ısınma sorunu olmayan ve hem hikayeli oyunları hem PUBG,CS,VALO yüksek ayar oynatacak sistem dizebilir misiniz ?
Eğer 1k-1.5k farkedeceksen ben yinede benim attığım akvaryum kasayı tercih ederim siz de onaylarsanız.Çünkü gözüme çok güzel geldi.(Hava akışını falan bilmiyorum)

Hocam sorun burda çıkıyor işte.
Herkes farklı bir şey söylüyor.Attığınız sistemdeki anakarta bir forum açsam 10 kişi kötüleyecek.
Benim de hiçbir bilgim olmadığı için ortada kalıcam.Parayı toplamak sisteme karar vermekten daha kolaydı.

https://www.hepsiburada.com/xpg-lan...fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.54.4 (2 tane)

Al mis gibi sistem. Kasaya fazla vereceğine diğer parçaları daha kaliteli yap bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,032
Üyeler
184,877
Son üye
barisozozturk
Geri