Yardım Sınavdan kalmak istemiyorum

Bana oksijen kaybı mı diyorsun sen somava hile karıştırarak gwçmek istiyen adam daha araba sürmeyi bilmeyen adam gelmiş bana ne diyor ya trafikte sizin gibiler yüzünden kaç kişi ölüyor biliyormusun diyorum boş yapma diyor umarım bir gün bu dediklerinin bedelini yolda ödersiniz tek diceğim bu
en iyisi sensin tamam

en iyisi sensin tamam
ben öyle bişi mi dedim senin dediğinin ne kadar kötü bir şey olduğunu söyledim ki sen bana hakaret ettin sen kimsin ki bana hakaret ediyorsun ne sanıyorsun ya kendini

Sınav günleri sabah erkenden git kimse gelmeden tur atabilirsin ben öyle yaptım
2 gün öyle yaptım mesajını yeni görüyorum teşekkürler yinede geçtim sınavı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben öyle bişi mi dedim senin dediğinin ne kadar kötü bir şey olduğunu söyledim ki sen bana hakaret ettin sen kimsin ki bana hakaret ediyorsun ne sanıyorsun ya kendini
boş yapmaya devam et

2 gün öyle yaptım mesajını yeni görüyorum teşekkürler yinede geçtim sınavı

boş yapmaya devam et
Düzgün bir şekilde geçtiysen helal olsun kardeşim hile yapanları sevmem sadece

Bu tarz durumlarda eğitim hocası yerine adaylardan biri arkasına kabul ederse seni belki güzegah ezberleme de işe yarar.
sınava girenlere artçı olunmuyor hocam belki görmediniz tekrar yazayım kendi motorumla gittim çalıştım geçtim sınavı

Hayırlı olsun reisim
teşekkürler

benim de b ehliyeti icin sinavim var pazar gunu . Yani daha once muhakkak suruse cikarmislardir. Sen motoru surerken sinyale gaza yani kullanima odaklan rotaya degil. Ezbere suremezsin heycanlanirsin bir sey olur gider normalde nasil kullanacaksan o sekilde sur gecmeye hak kazanamiyorsan o sekilde alman zaten uygun olmaz hile hurda yaptin gectin yapamazsin o baska mevzu da yarin birgun kaza yaparsin bir sey olur inan degmez
Sinava erken bir saatte gidersin orada konusursun bakarsin ona gore halledersin aklinda kalmiyorsa

benim de b ehliyeti icin sinavim var pazar gunu . Yani daha once muhakkak suruse cikarmislardir. Sen motoru surerken sinyale gaza yani kullanima odaklan rotaya degil. Ezbere suremezsin heycanlanirsin bir sey olur gider normalde nasil kullanacaksan o sekilde sur gecmeye hak kazanamiyorsan o sekilde alman zaten uygun olmaz hile hurda yaptin gectin yapamazsin o baska mevzu da yarin birgun kaza yaparsin bir sey olur inan degmez
abi 2 güzergah var 1 zor olduğu ve bilmediğim yol olduğu için öyle yazdım 2. güzergah çıktı şansa, geçtim sınavı rahat kullanmasam ilk gider öğrenirim sonra trafiğe çıkarım. teşekkür ederim yinede

abi 2 güzergah var 1 zor olduğu ve bilmediğim yol olduğu için öyle yazdım 2. güzergah çıktı şansa, geçtim sınavı rahat kullanmasam ilk gider öğrenirim sonra trafiğe çıkarım. teşekkür ederim yinede

a1 ehliyet alcam her şey tamam ama güzergahı ezberleyemedim ne yapabilirim aracımda yok güzergahı çalışmak için pazar sınav var eğitimler bitti
Diyarbakırdaysan getireyim motoru güzergahı çalışırız :)

sınava girenlere artçı olunmuyor hocam belki görmediniz tekrar yazayım kendi motorumla gittim çalıştım geçtim sınavı
Hocam ben ehliyet alırken dersler esnasında adaylarla tanıştım. Aralarında motorsiklet ehliyeti alan bile vardı. Hani onlardan rica edebilirdiniz. Ama siz almışsınız olan olmuş hayırlısı olsun.

En temizi motorsiklet bulmak ödünç veya araba bisiklet vs. ile o güzegahları gezmek ge ezberlemek. Siz de böyle yapmışsınız iyi olmuş.

benim de b ehliyeti icin sinavim var pazar gunu . Yani daha once muhakkak suruse cikarmislardir. Sen motoru surerken sinyale gaza yani kullanima odaklan rotaya degil. Ezbere suremezsin heycanlanirsin
Ben baya ezbere sürdüm ama güzergah yani sadece ezberlediğim bunu da hocalar soruyor ezberledin mi diye ? Bizde sormuşlardı. 2 güzergah var zaten. Ezberimde bir şeye yaramadı, ezberleyeceğim diye bir yerlerimi yırttım önümde ki adayı beklemek ile geçti tüm sınav.

Ehliyet sistemi net zorlaştırılmalı.

Son düzenleme:
Diyarbakırdaysan getireyim motoru güzergahı çalışırız :)
eyvallah abe antalyadayım beklerim gel çayımızı iç

Hocam ben ehliyet alırken dersler esnasında adaylarla tanıştım. Aralarında motorsiklet ehliyeti alan bile vardı. Hani onlardan rica edebilirdiniz. Ama siz almışsınız olan olmuş hayırlısı olsun.

En temizi motorsiklet bulmak ödünç veya araba bisiklet vs. ile o güzegahları gezmek ge ezberlemek. Siz de böyle yapmışsınız iyi olmuş.

Ben baya ezbere sürdüm ama güzergah yani sadece ezberlediğim bunu da hocalar soruyor ezberledin mi diye ? Bizde sormuşlardı. 2 güzergah var zaten. Ezberimde bir şeye yaramadı, ezberleyeceğim diye bir yerlerimi yırttım önümde ki adayı beklemek ile geçti tüm sınav.

Ehliyet sistemi net zorlaştırılmalı.
hocam bence kolay değil zorda değil tam ortada slalomu zorlaştırabilirler bence

• Beğen
Reaksiyonlar: Senr
Geri