Android Telefon İçin

GrkemCkn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
113
Selamlar herkese kullandığınız android telefon için üst düzey olmasına gerek yok önerebileceğiniz bluetooth kulak içi kulaklık önerisi alabilir miyim ?

Slikonlu modellerinden olursa sevinirim bütçe net değil önerilerinize göre şekillendireceğim teşekkürler.

Selamlar herkese kullandığınız android telefon için üst düzey olmasına gerek yok önerebileceğiniz bluetooth kulak içi kulaklık önerisi alabilir miyim ?

Slikonlu modellerinden olursa sevinirim bütçe net değil önerilerinize göre şekillendireceğim teşekkürler.
samsungsa buds öneririm

Telefon modelin samsung ise buds 3 veya buds 3 pro öneririm ama kesinlikle buds fe alma çok kronik sorunları var

Anker soundcore liberty 4 ve 4 pro da bakabilirsin

Telefon modelin samsung ise buds 3 veya buds 3 pro öneririm ama kesinlikle buds fe alma çok kronik sorunları var

Anker soundcore liberty 4 ve 4 pro da bakabilirsin
ben buds fe kullanıyorum bi sorununu görmedim daha ama uyguna almıştım bu fiyattan alınmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

buds 3 alabilirsin

ben buds fe kullanıyorum bi sorununu görmedim daha ama uyguna almıştım bu fiyattan alınmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

buds 3 alabilirsin
Sağ taraftan az ses geliyor ve kutusu şarj olmuyor şu an garantiye göndereceğim kesinlikle önermem hele bu fiyatlarda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,345
Üyeler
183,101
Son üye
Ax9ghcz
Geri