Sürekli bağlantı kopması

k1zguran

80+
Reaksiyon skoru
14
Merhabalar Türknet'e geçtiğim 2. ay sonrası sürekli kopma yaşıyorum. Aylardır destek talebi açıyorum fakat hiçbir sonuç elde edemedim. 2 kişi hariç hepsi birbirinden S....
Benden bir tracert testi istediler buraya atsam yorumlayabilecek arkadaşlar ve abiler var mı rica etsem ? atmadan önce güvenlik açısından nereleri kapatmam gerektiğini söylerseniz çok daha iyi olacaktır benim için.

İstatistiklere baarken şunu farkettim. 2 Gün önce yaptığım görüşmeden sonra hızım bana sorulmadan Düşürülmüş. Hat değerlerim bir değişik gözüküyor. Daha önceki hat değerlerim 51 download ve 12-15 arası bir uploada sahipti. 100 download ve 35 uploada kadar da desteklediği gözükmekteydi. Şuanki değerler nasıl oldu da bu hale geldi bilmiyorum

etrafımdaki bazı türknet kullanıcıları var onlarda da benzer sorunlar var.genel bir sorunmudur otarafını çözemedim

gürültü olan snr db ne kadar düşükse kopma yaşanabilir ama 8 sınırda gibi hızı o yüzden düşürmüş olabilir hala sorun devam ediyor mu?

Sorunum daha belirgin bir hale geldi, sitelere daha geç bağlanıyorum 2 gündür, kopmalarım ise çok daha sık ve rahatsız edici. 51 mbps kullanırken snr margin değerlerim daha yüksekti. 16 civarlarında seyrediyordu

etrafımdaki bazı türknet kullanıcıları var onlarda da benzer sorunlar var.genel bir sorunmudur otarafını çözemedim
Temsilciler kafasına göre şikayet açıp şikayet kapatıyor. aylardır sorunuma çare bulan yok. alayı bağlantınızı kontrol ettim 2 gündür aktif bilmem ne diyip şikayet apatma meraklısı, kapattıkları şikayet başına para mı alıyor bu salaklar anlamıyorum. İlgi alaka hiç yok anlayacağınız. Rusta bağlanırken atıyor, dizi izlerken kopuyor, Lol oynarken tüm kopmaları fark ediyor insan zaten.

• Beğen
Reaksiyonlar: ANYA
Temsilciler kafasına göre şikayet açıp şikayet kapatıyor. aylardır sorunuma çare bulan yok. alayı bağlantınızı kontrol ettim 2 gündür aktif bilmem ne diyip şikayet apatma meraklısı, kapattıkları şikayet başına para mı alıyor bu salaklar anlamıyorum. İlgi alaka hiç yok anlayacağınız. Rusta bağlanırken atıyor, dizi izlerken kopuyor, Lol oynarken tüm kopmaları fark ediyor insan zaten.
Bana çok kez başıma geldi şikayet ettim türk telekom ekipleri geldi ama ne yaptıkları belli değil daha yeni başlamış personeller falandı. 10 yap dedim anlamadı Modem özellik sayesinde ayarlarından snr ayarı uğraştım kopma sorununu çözdüm.
ilk başta 78 Mb kullanıyordum kopma sorunları başlayınca tekrar şikayet ettim, hız 74e düştü. 5-6 ay sonra yine sorun oldu, tekrar düştü: 68 → 63 → 40 derken iyice sinir oldum. türk telekom ekipleri geldi düzelteyim derken 25 Mb e düşürmüşler. Dalga mı geçiyorsunuz? dedim inatla uğraştım türknette de çok yazdım ve sonunda hız tekrar 68 Mb ye döndü şu an istatistikler iyi gözüküyor.
Ama türk telekom yüzünden altyapı hızının sürekli düşürüldüğünü düşünüyorum bunu bilerek mi yapıyorlar anlamadım.

Aylardır kaç şikayet açtığımı bir bilseniz keşke, denetlenmiyorlar sanırım. İşini düzgün yapmayan temsilciyi şutlasalar böyle olmaz. Türknette ilk defa hız düşürmeyle karşılaştım. Bunu yapan da iş bilmez bir temsilcinin teki zaten belli. Destek talebime en son yazdığım yazı ektedir, İnsanı çıldırtmayı çok güzel başarıyorlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tracert sonuçlarım bu şekilde. var mı yorumlayabilecek birisi acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Küfür sonrasında düzeltilen modem istatistiklerim.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,488
Üyeler
188,945
Son üye
ReoxTR
Geri