K.R.A.T.O.S
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 507
Pc sifirlamadan drejt 11 e yüksekteyim diyorum hocalarım bir sorun olur mu sizce beya 10 da kalmam dahamı iyi olur
PC sıfırlayıp W11 geçmek daha iyi olur.Pc sifirlamadan drejt 11 e yüksekteyim diyorum hocalarım bir sorun olur mu sizce beya 10 da kalmam dahamı iyi olur
Esu lisansi nasi oluyo10da kal hocam. windows artık güncelleme almayacak diyorsan da esu lisansı yükleyebilirsin
Sistem özelliklerinizi yazar mısınız? Güncel bir sisteminiz varsa 11'e geçmeniz daha iyi.Pc sifirlamadan drejt 11 e yüksekteyim diyorum hocalarım bir sorun olur mu sizce beya 10 da kalmam dahamı iyi olur
bu yıl windows 10'un desteği bitecek 3 yıl daha güncelleme desteği almanı sağlıyor yani 2028e kadar güncelleme almış oluyorsun. merak ediyorsan şuraya bir bakEsu lisansi nasi oluyo
7500f rtx 4060 ti var hocamSistem özelliklerinizi yazar mısınız? Güncel bir sisteminiz varsa 11'e geçmeniz daha iyi.
7500f rtx 4060 ti var hoSistem özelliklerinizi yazar mısınız? Güncel bir sisteminiz varsa 11'e geçmeniz daha iyi.
Bilemiyorum ya valla win11 de rtx kqrtlar daha optimize deniliyor10 da kal ya hiç memnun değilim
çıktığından beri 11 kullanıyorum en azından ben hiçbir sorunla karşılaşmadımPc sifirlamadan drejt 11 e yüksekteyim diyorum hocalarım bir sorun olur mu sizce beya 10 da kalmam dahamı iyi olur
4gb ram yiyecek mesela win 10 da 16 GB RAM kullanıyorsun ya 2gb yiyor win 11 de 4gb yiyor yüksek ram yiyen oyunda oyun donup atacak geçmek istiyorsan elinde flash bellek varsa rufus indir rufus rehber ile kolay yazdirirsin ondan sonra PC yi kapat PC açılmadan BIOS ekranına gelip boot yerine flash bellek i getir kaydet deyip PC yi yeniden başlat sonrası kolay sıfırlama yapmadan geçersen arta kalan çöpler PC yi yavaşlatır sorun olabilir ben uğraşmam diyorsan yükseltme uzun sürerPc sifirlamadan drejt 11 e yüksekteyim diyorum hocalarım bir sorun olur mu sizce beya 10 da kalmam dahamı iyi olur
Tek sdd var ama yedekte m2 var kardeşimde onu alcamWindows 11 isosunu normal şekilde flasha yazıp kur, kurarken de disklerin silindiği alandan gerekli olan dosyaları depoladığın diski silme. Bu şekilde yaparsan olacaktır.
Vat hocam 10 yuklu içinde degiştiririm olmadı4gb ram yiyecek mesela win 10 da 16 GB RAM kullanıyorsun ya 2gb yiyor win 11 de 4gb yiyor yüksek ram yiyen oyunda oyun donup atacak geçmek istiyorsan elinde flash bellek varsa rufus indir rufus rehber ile kolay yazdirirsin ondan sonra PC yi kapat PC açılmadan BIOS ekranına gelip boot yerine flash bellek i getir kaydet deyip PC yi yeniden başlat sonrası kolay sıfırlama yapmadan geçersen arta kalan çöpler PC yi yavaşlatır sorun olabilir ben uğraşmam diyorsan yükseltme uzun sürer