🔥İndirim Vasagle L Çalışma Masası Yeniden İndirimde 🔥🔥 3149 TL

beyler l olmayan düz böyle güzel raflı model var mı bildiğiniz sağlam kalite nerden bulabilirim

Sepette 3200e düşüyor
Çektim hocam sağolun 3200₺ iyi bir masa gibi, amazondaki dar ve kısa. Bu masa hem uzun hem geniş klavye koyduktan sonra kolunu koyabilme yerin var, ikinc monitörü koyduktan sonra bile alan var. Umarım sağlamdırda aldığıma pişman olmam. Tek dez avantajı ceviz, veya çam rengi yok onlarda olsaydı odama kombin olurdu ama olsun.

sürekli indirimde görüyorum ama dar yani çok beklentisin olmasın.

Bir rivayete göre yakında bedava vereceklermiş. Ben ateşledim bir adet. 3700 ile ilk indirime girmişti sonra 3500 oldu. Dedim bu dahada düşecek. 7003 tl oldu. Ve baba artık sahnelerde. Almayanın alandan mutlu olduğu tek ürün 😄

Bonus:
Cornermaster Raflı L Köşe Çalışma Masası Antrasit Siyah Antrasit
https://www.koctas.com.tr/deconode-cornermaster-rafli-l-kose-calisma-masasi-antrasit/p/5002596135
bu masanın üst kısmı 50cm falandı çalışma masası için okey ama pc setup için küçük kaçar biraz

Koçtaşta ki çok daha mantıklı geliyor.. ama beğenilmedigi takdirde geri iade çok dert olacaktır.
Link atar mısın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sepette 3200e düşüyor
Bunun videosu var mı inceleme videsou

Çektim hocam sağolun 3200₺ iyi bir masa gibi, amazondaki dar ve kısa. Bu masa hem uzun hem geniş klavye koyduktan sonra kolunu koyabilme yerin var, ikinc monitörü koyduktan sonra bile alan var. Umarım sağlamdırda aldığıma pişman olmam. Tek dez avantajı ceviz, veya çam rengi yok onlarda olsaydı odama kombin olurdu ama olsun.
Edit: Kahverengi olanı varmış. Siyahı iptal ettim, kahveyi aldım. LINK sepette 3217₺

Ben 3700₺ aldım 2 taksitli olarak. Şimdi 3150₺ 3 taksitli aldım. Şimdi iade süresi olan aynısı yapsın. Yenisini eskisi olarak iade edicem. CSA ya yazdım bak uğraşmayayım siz direk iade edin diye, yok dedi. Tek çare iade etme tekrar alma dedi. Peki dedim. Kolay gelsin geliyor ürünü getiriyor yine kolay gelsin geliyor. Sadece uğraşıyoruz sonuç olarak.

Sıra üründe almayan pişman olur zannımca. Ürün F/P olarak çok iyi. Görsel ekleyeceğim. Ben Mini pc kullanıyorum. Monitör kolumda var. Tam o köşe kısmına koyunca kolu cuk oluyor ve köşe masa olduğu için en pratik kullanım o şekilde oluyor.

522013B4-1867-4BF4-A646-58C64B0101AD.webp

50cm nedir yahu lite model masa gibi yapsaniza sunu 80cm

Geri