Sepette 3200e düşüyorLink var mı kral hangisinden bahsediyonuz?
Çektim hocam sağolun 3200₺ iyi bir masa gibi, amazondaki dar ve kısa. Bu masa hem uzun hem geniş klavye koyduktan sonra kolunu koyabilme yerin var, ikinc monitörü koyduktan sonra bile alan var. Umarım sağlamdırda aldığıma pişman olmam. Tek dez avantajı ceviz, veya çam rengi yok onlarda olsaydı odama kombin olurdu ama olsun.Sepette 3200e düşüyor
![]()
Cornermaster Raflı L Köşe Çalışma Masası Antrasit Siyah Antrasit
Ofis Masası ve Takımları kategorisindeki Cornermaster Raflı L Köşe Çalışma Masası Antrasit Siyah Antrasit ürüne göz atın | Koçtaşwww.koctas.com.tr
senin klavye 100 liradan fazla etmiyomuyduKral sana klavye yollayayim 100 at ya, sabah analart alacam IBAN'da para yok.
bu masanın üst kısmı 50cm falandı çalışma masası için okey ama pc setup için küçük kaçar birazBir rivayete göre yakında bedava vereceklermiş. Ben ateşledim bir adet. 3700 ile ilk indirime girmişti sonra 3500 oldu. Dedim bu dahada düşecek. 7003 tl oldu. Ve baba artık sahnelerde. Almayanın alandan mutlu olduğu tek ürün
Vasagle Masa, L Şekilli Bilgisayar Masası, 2 Raflı Köşe Masası, Ofis ve Oyun Masası, Endüstriyel Tasarım, Vintage Kahverengi - Siyah LWD72X : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
Vasagle Masa, L Şekilli Bilgisayar Masası, 2 Raflı Köşe Masası, Ofis ve Oyun Masası, Endüstriyel Tasarım, Vintage Kahverengi - Siyah LWD72X : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşamamzn.eu
Bonus:
https://www.koctas.com.tr/deconode-cornermaster-rafli-l-kose-calisma-masasi-antrasit/p/5002596135
Link atar mısınKoçtaşta ki çok daha mantıklı geliyor.. ama beğenilmedigi takdirde geri iade çok dert olacaktır.
Bunun videosu var mı inceleme videsouSepette 3200e düşüyor
![]()
Ofis Masası ve Takımları kategorisindeki Cornermaster Raflı L Köşe Çalışma Masası Antrasit Siyah Antrasit ürüne göz atın | Koçtaşwww.koctas.com.tr
Edit: Kahverengi olanı varmış. Siyahı iptal ettim, kahveyi aldım. LINK sepette 3217₺Çektim hocam sağolun 3200₺ iyi bir masa gibi, amazondaki dar ve kısa. Bu masa hem uzun hem geniş klavye koyduktan sonra kolunu koyabilme yerin var, ikinc monitörü koyduktan sonra bile alan var. Umarım sağlamdırda aldığıma pişman olmam. Tek dez avantajı ceviz, veya çam rengi yok onlarda olsaydı odama kombin olurdu ama olsun.
nerde var1500-2000 arası benzer modeller var, 2500'ün üstü verilmez buna.
Banada bundan lazım beyler sallanmayacak bişey arıyorum bendebeyler l olmayan düz böyle güzel raflı model var mı bildiğiniz sağlam kalite nerden bulabilirim