❌İndirim Bitti! Excalibur g911 rtx3080 16gb

Mesafeli satış sözleşmesi madde

7.1. Satıcı, Ürün/Hizmet’i eksiksiz, siparişte belirtilen niteliklere uygun ve varsa garanti belgeleri, kullanım kılavuzları ile mevzuat gereği Ürün/Hizmet’le birlikte teslim etmesi gereken sair bilgi ve belgeler ile teslim etmeyi kabul, beyan ve taahhüt eder.

7.8. Satıcı, Sözleşme'den doğan ifa yükümlülüğünün süresi dolmadan Alıcı’yı Platform üzerinden bilgilendirmek ve açıkça onayını almak suretiyle muadil bir Ürün/Hizmet tedarik edebilecektir.

7.9. Ürün/Hizmet ediminin yerine getirilmesinin imkansızlaştığı hallerde Satıcı’nın bu durumu öğrendiği tarihten itibaren 3 (üç) gün içinde Alıcı’ya yazılı olarak veya veri saklayıcısı ile bildirmesi ve varsa teslimat masrafları da dâhil olmak üzere tahsil edilen tüm ödemeleri bildirim tarihinden itibaren en geç 14 (ondört) gün içinde iade etmesi zorunludur. Ürün/Hizmet’in stokta bulunmaması durumu, Ürün/Hizmet ediminin yerine getirilmesinin imkânsızlaşması olarak kabul edilmez.

7.16. Satıcı’nın herhangi bir sebeple tedarik edemediği siparişler, Alıcı’nın onayının alınması halinde, mevzuattaki yasal teslim süresini aşmamak ve Alıcı’nın Ürün/Hizmet ile aynı özellikleri haiz olmak kaydıyla, bir başka satıcıya aktarılabilecektir. Böyle bir durumda Ürün/Hizmet yeni satıcı tarafından Alıcı’ya gönderilecek olup Sözleşme yeni satıcı ile Alıcı arasında kurulmuş olacaktır. Bu halde, Alıcı’ya herhangi bir ek bedel, ücret ve/veya masraf yansıtılmayacaktır.

7.17. Alıcı tüketici sıfatıyla talep, şikayet ve önerilerini yukarıda yer alan Satıcı iletişim bilgilerini kullanmak suretiyle ve/veya Platform’un sağladığı kanallarla (0 212 331 0 200 telefon numarası üzerinden ve “Trendyol Asistan’a Sor” başlıklı alandan) ulaştırabilecektir.

15221.webp

THH yolu görünür en kötü 😁

mesela biri iptal ederse stoğa 1 tane eklenir mi yoksa stok bittiği için yenilenmez mi bilgisi olan var mı

Urun yayindan kalkmis giremiyorum ben

Yani sizlerde , bile bile lades yapıyorsunuz. İşiniz gücünüz yokmu boşu boşuna ürün iadesi , para iadesi thh vs vs bir ton gereksiz stres. Macera arıyorsunuz vallahi.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Senr
Yani sizlerde , bile bile lades yapıyorsunuz. İşiniz gücünüz yokmu boşu boşuna ürün iadesi , para iadesi thh vs vs bir ton gereksiz stres. Macera arıyorsunuz vallahi.
Hatayı yapan onlar. Açık ve net elimde mesafeli satış sözleşmesi var. Aynı "hata"yı 2 kere yapmaları da THHde işlerini baya kolaylaştıracaktır kesin 😁
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fatura detayında ürün excalibur olarak mı görünüyor yoksa daha önce olduğu gibi nirvana olarak mı görünüyor
n11'den Casper Nirvana X650.1362-DF00X-G-F i7-13620H 32 GB 1 TB SSD 15.6" Dos Dizüstü Bilgisayar seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

Bu cihazın 16 GB RAM kombinasyonu faturada.

Hatayı yapan onlar. Açık ve net elimde mesafeli satış sözleşmesi var. Aynı "hata"yı 2 kere yapmaları da THHde işlerini baya kolaylaştıracaktır kesin 😁
Hocam nasıl metin yazacaksın bana da destek olur musun muhtemelen bana da yanlış ürün gönderilecek

Emsal durumdan ve yukarıda bahsettiğim mesafeli satış sözleşmesi maddelerinden bahsedeceğim.
Super hocam. Benimki henuz kargoya verilmedi. Siz metini hazirlayinca bana da pm ile iletirsen cok sevinirim 🙏

THH dilekçesi soran arkadaşlar ben kargo aşamasında iade ettim. (para ihtiyacı sebebiyle) Bir daha aşırı uygun bir fırsat olmadıkça mediamarkt tercihim olmayacak. Siz kargodan iade etmek istemiyorum derseniz mesafeli satış sözleşmesini siparişinizden kopyalayıp
7.8 ve 7.9 maddelerini ihlalden dava açabilirsiniz. Ama önce bilgisayarın elinize yanlış geldiğini kanıtlamak adına kargoyu alıp video ile kutu açılışı yapıp öyle iade etmenizi tavsiye ederim.

THH dilekçesi soran arkadaşlar ben kargo aşamasında iade ettim. (para ihtiyacı sebebiyle) Bir daha aşırı uygun bir fırsat olmadıkça mediamarkt tercihim olmayacak. Siz kargodan iade etmek istemiyorum derseniz mesafeli satış sözleşmesini siparişinizden kopyalayıp
7.8 ve 7.9 maddelerini ihlalden dava açabilirsiniz. Ama önce bilgisayarın elinize yanlış geldiğini kanıtlamak adına kargoyu alıp video ile kutu açılışı yapıp öyle iade etmenizi tavsiye ederim.
KRedi kartı 16 sında ödemesi olmasa Açıp bakar sonra iade ederdimde beklemesı çok uğrastiriyor. Bende yurtiçi kargo içinde iade oluşturdum bugün. Kargo gelmeden iade ettigim icin THH ye başvurmanın bir değeri olurmu. Fatura başka , aldığım ürün başka olduğu için yapmalımıyım.

Geri