Hocam bu Hoover ürünleri f/p diyor kulanan kişiler bende bunlardan düşünüyordum isabet olduısı pompalı olmasına dikkat et. Biraz daha sesli çalışıyor ama elektrik tasarrufu daha iyi.
Çok yüksek fiyatlara çıkmanıza gerek yok. Direk bunu al demiyorum bu tip marka ve özelliklerdeki cihazlara bakabilirsiniz
![]()
Hoover HREH 10A2TBE-17 10 kg Wi-Fi Bağlantılı Isı Pompalı Kurutma Makinesi - Fiyatı, Yorumları
Hoover HREH 10A2TBE-17 10 kg Wi-Fi Bağlantılı Isı Pompalı Kurutma Makinesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Hoover HRE H11A2TBE-17 11 kg Wi-Fi Bağlantılı Isı Pompalı Kurutma Makinesi - Fiyatı, Yorumları
Hoover HRE H11A2TBE-17 11 kg Wi-Fi Bağlantılı Isı Pompalı Kurutma Makinesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Yani Bosch mu yoksa Hoover mi karar veremedim pişman olmak istemiyorumHocam bu Hoover ürünleri f/p diyor kulanan kişiler bende bunlardan düşünüyordum isabet oldu
Bosch ile hoover arasında kaldıysan BSH grubundan bir kurutma almalısın. Ayrıca durumunu bilmiyorum ama eğer kurutma makinesini çamaşır makinesinin üzerine kurdurmayi düşünüyorsan ona göre seçim yapmalısın...Yani Bosch mu yoksa Hoover mi karar veremedim pişman olmak istemiyorum
Fiyat farkı çok Hoover 16k Bosch 27 kBosch ile hoover arasında kaldıysan BSH grubundan bir kurutma almalısın. Ayrıca durumunu bilmiyorum ama eğer kurutma makinesini çamaşır makinesinin üzerine kurdurmayi düşünüyorsan ona göre seçim yapmalısın...
15 gün önce ailemin evine bosch aldım memnunuz. Çamaşır makinemiz de bosch olduğu için servis üst üste montaj yapabiliyor ve aparatı da ücretsiz sağlıyorlar. Farklı marka aldığınızda üst üste kurulum yapmıyorlar genelde garanti dışı kalır vs diyorlar. Hoover için 3 sene önce çamaşır ve bulaşık makinesi almıştım. Çamaşır makinesini zor bela iade ettim. Bulaşık makinesi de verimliliğini kaybetmeye başladı. Aradaki fiyat farkı çok olabilir ama kalite farkı da çok. Yaklaşık 10 senelik bosch fırın var üstü ocaklı olandan, 3 kere taşındık üstünde ne yemekler taştı döküldü. Tek sıkıntısı tipi eski kalıyor mutfaktaFiyat farkı çok Hoover 16k Bosch 27 k
Çok teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgi için değerlendireceğim.15 gün önce ailemin evine bosch aldım memnunuz. Çamaşır makinemiz de bosch olduğu için servis üst üste montaj yapabiliyor ve aparatı da ücretsiz sağlıyorlar. Farklı marka aldığınızda üst üste kurulum yapmıyorlar genelde garanti dışı kalır vs diyorlar. Hoover için 3 sene önce çamaşır ve bulaşık makinesi almıştım. Çamaşır makinesini zor bela iade ettim. Bulaşık makinesi de verimliliğini kaybetmeye başladı. Aradaki fiyat farkı çok olabilir ama kalite farkı da çok. Yaklaşık 10 senelik bosch fırın var üstü ocaklı olandan, 3 kere taşındık üstünde ne yemekler taştı döküldü. Tek sıkıntısı tipi eski kalıyor mutfakta. Bu yüzden ben bilindik markalara yöneliyorum beyaz eşya olaylarında, üstelik bilinen markaların servis ağı daha geniş. Kendi evime de beyaz eşyayı Siemens almıştım set olarak.
Hocam bu Hoover ürünleri f/p diyor kulanan kişiler bende bunlardan düşünüyordum isabet oldu
Teşekkür ederim yinede herkese ama aldım altus marka aldım inşallah iyi olur
Fiyat farkı çok fazla hocam tercih sizin