Öneri Uncharted vs The Last of Us

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
10,620
Normalde önce days gone düşünüyordum ama zam gelmiş. Uncharted 360 tlo 550 lira. 70-80 aradı da epic ödülüm mevcut.

Normalde önce days gone düşünüyordum ama zam gelmiş. Uncharted 360 tlo 550 lira. 70-80 aradı da epic ödülüm mevcut.
Uncharted+alan wake 2 çekebilirsin tlou parasına. Ama tlouda çok övülüyor bilemedim

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
unchartedı oynamadım ama eğer hikayeli oyun seviyosan tlou bambaska bi seviye

• Beğen
Ben Uncharted tercih ederdim. TLOU da güzel ama Part 1 portu kötü biraz sıkıntılı performans olarak da. Uncharted 15 saat civarı hikayesi olması lazım full %100lemesi de 30 saat, parasına değer

Uncharted+alan wake 2 çekebilirsin tlou parasına. Ama tlouda çok övülüyor bilemedim
Aw2 düşünmüyorum şu anlık. İlk oyunu oynadım pek sevmedim ve yakın zamanda re2 bitirdim. Korku gerilim için re7 başlayacam önceden almıştım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben Uncharted tercih ederdim. TLOU da güzel ama Part 1 portu kötü biraz sıkıntılı performans olarak da. Uncharted 15 saat civarı hikayesi olması lazım full %100lemesi de 30 saat, parasına değer
2sinin de saatlerine baktım ana hikayeler 15 ekstralarla 20-30 arası.

Aw2 düşünmüyorum şu anlık. İlk oyunu oynadım pek sevmedim ve yakın zamanda re2 bitirdim. Korku gerilim için re7 başlayacam önceden almıştım.
Az bütçe çık tlou+uncharted çek o zaman 18 eylülde bitiyor indirim zaten

• Beğen
Uncharted ben sevmedim. Neyini överler anlamam. Sürekli aynı şeyleri yapıyorsun tüm oyun boyunca. Oyunun sunuşu güzel ama oyun genel olarak boş. Tlou derim.

• Beğen
Kişisel tercihler ama ben tlou alırdım.

• Beğen
Uncharted 1000 basar buarada tloya

• Beğen
Uncharted; Full aksiyon, keşif ve macera odaklı sinematik sahnelerle dolu bir oyun.
Last of Us: Kıyamet temalı, duygu ve drama odaklı sinematik bir hikaye.

• Beğen
İkiside oj numara oyun ben olsam parayı biriktirir alırım ikisinide

İkiside oj numara oyun ben olsam parayı biriktirir alırım ikisinide
Uncharted; Full aksiyon, keşif ve macera odaklı sinematik sahnelerle dolu bir oyun.
Last of Us: Kıyamet temalı, duygu ve drama odaklı sinematik bir hikaye.
Uncharted 1000 basar buarada tloya
Kişisel tercihler ama ben tlou alırdım.
Uncharted ben sevmedim. Neyini överler anlamam. Sürekli aynı şeyleri yapıyorsun tüm oyun boyunca. Oyunun sunuşu güzel ama oyun genel olarak boş. Tlou derim.
Uncharted yerine 2 yılda bir sonraki oyununa geçtiğim sıradaki shadow of the tomb raider oynasam nasıl olur? Pcde yüklü epic beleş vermişti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,005
Üyeler
184,871
Son üye
Pala™
Geri