Uncharted+alan wake 2 çekebilirsin tlou parasına. Ama tlouda çok övülüyor bilemedimNormalde önce days gone düşünüyordum ama zam gelmiş. Uncharted 360 tlo 550 lira. 70-80 aradı da epic ödülüm mevcut.
Aw2 düşünmüyorum şu anlık. İlk oyunu oynadım pek sevmedim ve yakın zamanda re2 bitirdim. Korku gerilim için re7 başlayacam önceden almıştım.Uncharted+alan wake 2 çekebilirsin tlou parasına. Ama tlouda çok övülüyor bilemedim
2sinin de saatlerine baktım ana hikayeler 15 ekstralarla 20-30 arası.Ben Uncharted tercih ederdim. TLOU da güzel ama Part 1 portu kötü biraz sıkıntılı performans olarak da. Uncharted 15 saat civarı hikayesi olması lazım full %100lemesi de 30 saat, parasına değer
Az bütçe çık tlou+uncharted çek o zaman 18 eylülde bitiyor indirim zatenAw2 düşünmüyorum şu anlık. İlk oyunu oynadım pek sevmedim ve yakın zamanda re2 bitirdim. Korku gerilim için re7 başlayacam önceden almıştım.
Uncharted ben sevmedim. Neyini överler anlamam. Sürekli aynı şeyleri yapıyorsun tüm oyun boyunca. Oyunun sunuşu güzel ama oyun genel olarak boş. Tlou derim.Normalde önce days gone düşünüyordum ama zam gelmiş. Uncharted 360 tlo 550 lira. 70-80 aradı da epic ödülüm mevcut.
Uncharted 1000 basar buarada tloyaNormalde önce days gone düşünüyordum ama zam gelmiş. Uncharted 360 tlo 550 lira. 70-80 aradı da epic ödülüm mevcut.
İkiside oj numara oyun ben olsam parayı biriktirir alırım ikisinide
Uncharted; Full aksiyon, keşif ve macera odaklı sinematik sahnelerle dolu bir oyun.
Last of Us: Kıyamet temalı, duygu ve drama odaklı sinematik bir hikaye.
Uncharted 1000 basar buarada tloya
Kişisel tercihler ama ben tlou alırdım.
Uncharted yerine 2 yılda bir sonraki oyununa geçtiğim sıradaki shadow of the tomb raider oynasam nasıl olur? Pcde yüklü epic beleş vermişti.Uncharted ben sevmedim. Neyini överler anlamam. Sürekli aynı şeyleri yapıyorsun tüm oyun boyunca. Oyunun sunuşu güzel ama oyun genel olarak boş. Tlou derim.