Intel core 15 11400f fazla ısınıyor

BerK_txs

80+
Reaksiyon skoru
23
Bütçe
5
stok fan kullanıyorum yani kendi fanını 3 4 ay çnce termal macunu yeniledim boştayken
1757943381969.webp
böyle blender acıkken 95 falan nasıl düşürürüm

Boşta değerler normal değil yerine tam oturmamış olabilir mi . şu an için soğutucu düşünmediğinizi belirtmişsiniz ama böyle bir ürün işinizi görecektir geçenlerde 500 tl civarına düşmüştü tekrardan düşebilir .

Ya montaj problemi var ya da macun yerine çamur sürdün. O işlemci o kadar ısınan bir işlemci değil. Tamam stok fan yetersiz ama boşta o sıcaklıklar na-mümkün.

Boşta değerler normal değil yerine tam oturmamış olabilir mi . şu an için soğutucu düşünmediğinizi belirtmişsiniz ama böyle bir ürün işinizi görecektir geçenlerde 500 tl civarına düşmüştü tekrardan düşebilir .
FİKİR İÇİN COK TESEKKUR EDERİM SIVI SOĞUTMA ALMAZSAM BUNU DÜŞÜNEBİLİRİM🙏SOĞUTUCUYU TAKARKEN COK ZORLANDIM AMA SALLANMA V.S OLMUYODU YANİ BİLMİYORUM
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynı işlemci kullanıyorum, stok fan yetmiyor buna en iyi macunu kullan istersen işlemiyor.
SİSTEMİMİZ AYNI HOCAM TEK FARK SENİNKİ 6750XT BENİMKİ 70XT GERCEKTEN SIKINTI BU İSLEMCİ YA

Ya montaj problemi var ya da macun yerine çamur sürdün. O işlemci o kadar ısınan bir işlemci değil. Tamam stok fan yetersiz ama boşta o sıcaklıklar na-mümkün.
BABAMIN ARKADASI Bİ TERMAL MACUN VEWRMİSTİ MARKASINI HATIRLAMIYORUM MALESEF,

FİKİR İÇİN COK TESEKKUR EDERİM SIVI SOĞUTMA ALMAZSAM BUNU DÜŞÜNEBİLİRİM🙏SOĞUTUCUYU TAKARKEN COK ZORLANDIM AMA SALLANMA V.S OLMUYODU YANİ BİLMİYORUM

SİSTEMİMİZ AYNI HOCAM TEK FARK SENİNKİ 6750XT BENİMKİ 70XT GERCEKTEN SIKINTI BU İSLEMCİ YA

BABAMIN ARKADASI Bİ TERMAL MACUN VEWRMİSTİ MARKASINI HATIRLAMIYORUM MALESEF,
11. Nesil çok kötü cidden aşırı ısınıyorlar.

sıvı soğutmayı boş ver sen,Kule tipi alıp kullanırsın.Stok fanda rainbow six,bf1 de ben Thermal throttling yiyordum.blender da öyle güzel perfomans bekleme

SATIP RYZEN 5 7500F ALICAM HERALDE

SATIP RYZEN 5 7500F ALICAM HERALDE
aynı fikir benim aklımda da var.İntel bileşenleri satıp 7500f geçmeyi planlıyorum, şuan bana yetiyor ama stok fanla kullanılabilir hale geliyor.
boşta 90 dereceleri görüyorsan fan oturmamış olabilir. 7500F geçme sana maliyeti 10k-12k bulur gibi geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,985
Üyeler
183,366
Son üye
yalcino07
Geri