2M bütçeye araba tavsiyesi

Corolla Hybrid, tam şehir içi arabası. Biraz dikkat etsen 4 litre ortalama yapıyorsun. Pek de problemi yok klasik toyota :D
DSG olmasına rağmen belki GOLF
Aklıma başka güzel araba gelmiyor

Corolla cross mtvsi yüksektir.
Pejo 408 yağlı kayışa dikkat etmek gerekir.
Honda civic.
2.elde sıfıra yakın daha çok seçeneğin olabilir.
Toyotalar performansta üzebilir.

Corolla cross mtvsi yüksektir.
Pejo 408 yağlı kayışa dikkat etmek gerekir.
Honda civic.
2.elde sıfıra yakın daha çok seçeneğin olabilir.
Toyotalar performansta üzebilir.
408 şoför tarafının tasarımına bayılıyorum fakat uzun vadede sağlam araba mıdır emin değilim.
Civic bir seçenek olabilir.
Corolla hakkında bilgim yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Corolla Hybrid, tam şehir içi arabası. Biraz dikkat etsen 4 litre ortalama yapıyorsun. Pek de problemi yok klasik toyota :D
DSG olmasına rağmen belki GOLF
Aklıma başka güzel araba gelmiyor
Sattığım arabadan sonra golf küçük gelir hocam.
Corolla yorumu çok geldi eğer stajyer ehliyetden dolayı sıkıntı yaşamazsam test sürüşü talep edeceğim.

Corolla yorumu çok geldi eğer stajyer ehliyetden dolayı sıkıntı yaşamazsam test sürüşü talep edeceğim.
Biz şehiriçi+dışı kullandık, ortalama 4.4 idi. Genel şehiriçi kullanıcaksan 1.8 atmosferik motor rahatsiz etmiyor, genel konfor vs'de o bütçeye göre yeterli bence.

408 şoför tarafının tasarımına bayılıyorum fakat uzun vadede sağlam araba mıdır emin değilim.
Civic bir seçenek olabilir.
Corolla hakkında bilgim yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sattığım arabadan sonra golf küçük gelir hocam.
Uzun vadede sonuçta benzinli motor bi sıkıntı çıkarmaz performans ve yakıtı gayet iyi ve mtvsi düşük diye biliyorum. Elektrik aksam belki sıkıntı çıkar oda şans işi baya kullanan var az sıkıntı çeken var. Bu arada 308 de güzel.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,865
Üyeler
186,253
Son üye
matador0205
Geri