Evlilik ehliyeti geliyor

aynen kardo hatta ismine üstün insan projesi diyek

ÖGG'ler üstün insan mı? Sen komik misin?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anadoluda test sayfası görmemiş insana git çözdür çözdürebiliyorsan o testi . En mantıklısı psikologla reandevulu görüşme

abi bırakın isteyen istediği ile evlensin gitsin çocuk yapsın 2.1'i aşsın . Ben senin beynine diyecekler için ileride genç nüfus tazelenmesi olmazsa en basitiyle emekli maaşınız ödenemeyebilir , 70 yaşında kendi lavabonuzu kendiniz tamir etmek zorunda kalabilirsiniz ? Neden çünkü üreten adam azaldı , ekonomi daraldı ve artık çok değerli

Senin mantıkla kürtler de evlenmesin. Heriflerin Türkçe'den haberi yok. Bir şekilde hallolması lazım.

Ayrıntılı NTV
Evlenmek isteyen çiftler için yeni bir dönem başlıyor. Çiftler artık psikolojik denetimden de geçecek.Yeni evlenecek çiftlere, evlilik ehliyeti uygulaması gündemde.

Hem boşanma oranlarını düşürmek hem de aile kurumunu güçlendirmek için evlilik öncesi zorunlu eğitim ve psikolojik denetim uygulamasının hayata geçirilmesi planlanıyor
Sanki işe yarayacak millet evlenmeden çocuk yapıyor onlara bahane olur ortalık babası belirsiz çocuk dolar sonra onlarda ayaklanr ülkeyi yıkar

Sanki işe yarayacak millet evlenmeden çocuk yapıyor onlara bahane olur ortalık babası belirsiz çocuk dolar sonra onlarda ayaklanr ülkeyi yıkar
yikilacak ülke mi kaldi sanki SDFIU9GHD8UYGSDASDFASDA!SDA

olayin ögg ile alakasi yok ama uyusturucuyu damardan aldigin icin anlamaman cok normal

yikilacak ülke mi kaldi sanki SDFIU9GHD8UYGSDASDFASDA!SDA

olayin ögg ile alakasi yok ama uyusturucuyu damardan aldigin icin anlamaman cok normal

Senin benim anlatmak istediğimi anlaman için biraz büyümen gerekiyor jardeşim. Iyi forumlar.

Senin mantıkla kürtler de evlenmesin. Heriflerin Türkçe'den haberi yok. Bir şekilde hallolması lazım.
bugün her kürt iyi kötü türkçe konuşuyor , bu eğitimle daha da adam edilirler alınacak sert aksiyonlarla ekonomiye katkıları net bir seviyeye getirilir sen dert etme popülist sosyolog

bugün her kürt iyi kötü türkçe konuşuyor , bu eğitimle daha da adam edilirler alınacak sert aksiyonlarla ekonomiye katkıları net bir seviyeye getirilir sen dert etme popülist sosyolog

Esenyurt'a git bakayım, kimi ne kadar anlayacaksın... Sabahtan akşama kadar otur, millete laf sok.

Esenyurt'a git bakayım, kimi ne kadar anlayacaksın... Sabahtan akşama kadar otur, millete laf sok.
esenyurta git bakayım oranın nüfusunun kaçı fabrikada , başka bir yerde işçi , amele olarak çalışıyor . İllede türkçe konuşması zorunda demiyorum ekonomiye katkı sunulması gerek diyorum hala aynı mevzuda diretiyorsun

esenyurta git bakayım oranın nüfusunun kaçı fabrikada , başka bir yerde işçi , amele olarak çalışıyor . İllede türkçe konuşması zorunda demiyorum ekonomiye katkı sunulması gerek diyorum hala aynı mevzuda diretiyorsun

Güzel kardeşim şu açılan konunun ekonomiyle ne alakası var? Tabi çalışsınlar, ekonomiye katkıları bulunsun. Ben cehalete parmak basmak istedim ama olmuyor işte. :) İyi akşamlar.

Güzel kardeşim şu açılan konunun ekonomiyle ne alakası var? Tabi çalışsınlar, ekonomiye katkıları bulunsun. Ben cehalete parmak basmak istedim ama olmuyor işte. :) İyi akşamlar.
güzel biraderim nüfus = siyaset = ekonomi = politika = psikoloji = sosyoloji , kısaca nüfus temel bir şey ve her şeyle bağlantılı ben bencilce kendimi düşünerek işin ekonomik açısından bana zarar vereceğini belirttim ve uygulamaya karşı çıktım . Ayrıca cehaletin olması benim işime gelir daha fazla mavi yakalı eleman olur ücretler az nitelikli beyaz yaka rahat olur :) . Suçlar artar falan dersin ki mantıklı ama işte hukuk ve güvenlik güçleri burada devreye giriyor , bu yazdıklarımdan ne kadar bencil olduğumu görüyorsun ama hayatın gerçekleri bu ve bende ilk olarak kendimi düşünmeliyim ondan bunların hepsi iyi akşamlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,367
Üyeler
190,741
Son üye
yusufakn34
Geri