🔥İndirim 🔥A101'de Sera Kesilmiş Yağlı Pişirme Kağıdı 16'lı 25TL🔥

Bünyamina

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
7,883
Yarın son günmüş pişirme kağıdının. Fiyatı çok çok uygun. Neredeyse yarı yarıya.
Bunun dışında 10 TL lik alışverişe de perwoll 2 litre sıvı deterjan 99TL. 3 çeşidi mevcuttu. Pişirme kağıdı ve perwoll renkli olanından alabilirsiniz.
Not: Geçen ayda gelmiş perwoll indiriminden. Göstermek için ekledim resmi. Bunun son günü ne zaman bilmiyorum.

1758053108014.webp
1758053435012.webp

Herkesin yemeği sizinki gibi anası tarafından koyulmuyor arkadaşlar sadece teknoloji ilede bir yere varılmıyor sıcak fırsatlar sadece teknoloji alanında olmuyor, konu için teşekkürler

Yarın son günmüş pişirme kağıdının. Fiyatı çok çok uygun. Neredeyse yarı yarıya.
Bunun dışında 10 TL lik alışverişe de perwoll 2 litre sıvı deterjan 99TL. 3 çeşidi mevcuttu. Pişirme kağıdı ve perwoll renkli olanından alabilirsiniz.
Not: Geçen ayda gelmiş perwoll indiriminden. Göstermek için ekledim resmi. Bunun son günü ne zaman bilmiyorum.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Herkesin yemeği sizinki gibi anası tarafından koyulmuyor arkadaşlar sadece teknoloji ilede bir yere varılmıyor sıcak fırsatlar sadece teknoloji alanında olmuyor, konu için teşekkürler
İhtiyacım olan bir ürün, keşke eve gelmeden önce denk gelseydim alırdım marketten. Yarın unutmazsam bi bakınırım. Fırında bir şeyler yaparken çok kullanışlı oluyor.
Eleştiren arkadaşlar, sizler de bakmazsınız olur biter. İçeriği görmek için içeriğe girmek zorunda değilsiniz sonuçta, başlıkta ne olduğu yazıyor.

İhtiyacım olan bir ürün, keşke eve gelmeden önce denk gelseydim alırdım marketten. Yarın unutmazsam bi bakınırım. Fırında bir şeyler yaparken çok kullanışlı oluyor.
Eleştiren arkadaşlar, sizler de bakmazsınız olur biter. İçeriği görmek için içeriğe girmek zorunda değilsiniz sonuçta, başlıkta ne olduğu yazıyor.
Bugün pişirme kağıdının son günü olduğu yazıyor. Yakınsa uğranabilir.

5 adet aldım çok teşekkür ederim. Tost yaparken kullanıyorum ben bunu, tost makinesi hiç kirlenmemiş oluyor böylece.

Kötü yorum yapanların biraz büyümesini tavsiye ederim.

5 adet aldım çok teşekkür ederim. Tost yaparken kullanıyorum ben bunu, tost makinesi hiç kirlenmemiş oluyor böylece.

Kötü yorum yapanların biraz büyümesini tavsiye ederim.
Sac yufkasının üstüne pizza malzemeleri dizip pizza yapıyordum. Üstüne bu kağıdı koymak gerekiyor. Bunun için birebirdi. Bende 4 adet almıştım. Dediğim gibi yarı yarıya fark ediyor fiyatı.

Son düzenleme:
Normalde pişirme kağıdı pahalı bir şey çok ucuz bir şey değil. Arkadaş zahmet etmiş paylaşmış, gayette yararlı konu. Teknoloji forumu cart curt diyip çamur atamazsınız.

Burası "sıcak fırsatlar" kısmı, "teknoloji fırsatları" değil, isteyen istediği indirimi paylaşır beğenmeyen ikileyecek. Hayrına konu açılan konuya kimse öyle yapsaydın, böyle yapsaydın diyemez, herkes haddini bilecek. İnsanların patronu değilsiniz, kimse sizin fikrinizi umursamıyor. Az büyüyün akıllı olun.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,383
Üyeler
183,830
Son üye
tarzan19402
Geri