Düşük fiyat veren adam sizce haklı mı haksız mı?

elemin

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,593
İmzamdaki sistemimi sarı sitede satmaya karar verdim belirlediğim fiyat 44-45 bin bandında kalıyor arkadaş 32 bin tl fiyat verdi ve görseldeki gibi bir mesaj yazdı siz bu konuda ne düşünüyorsunuz sizce haklı mı? (Sistemin tüm parçalarının garantili olduğunu belirtmeme rağmen.)

Ekler

• IMG_0497.webp
    IMG_0497.webp
    14.7 KB · Hit: 45
İmzamdaki sistemimi sarı sitede satmaya karar verdim belirlediğim fiyat 44-45 bin bandında kalıyor arkadaş 32 bin tl fiyat verdi ve görseldeki gibi bir mesaj yazdı siz bu konuda ne düşünüyorsunuz sizce haklı mı? (Sistemin tüm parçalarının garantili olduğunu belirtmeme rağmen.)
Ekran kartı sadece 25 e gider gün içinde garantisi vs duruyorsa sistem olarak satamam diyorsan tek tek sat daha karlı satarsın bunlar ölücü bende çok karşılaştım kolay gelsin diyip geçiyorum

Ederi bencede 30 falan sıfırını 40 a bulursunuz çünkü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

30 olmaz 35 olur ama 45 değil yani

Ekran kartının sadece 25 olduğu yerde 30 ne kanka parça başından 2-3 ucuza satması lazım ama o kadarda öldürmeyin

30 olmaz 35 olur ama 45 değil yani
Hocam ekran kartı daha 6 aylık ve şuan 29'a satılıyor 35 bine tüm sistemi vermek mantıklı mı sizce?

45K bandında indirimlerde bu sistem satılabiliyor ondan ötürü bence 40-41K maks verilmesi gereken fiyat diye düşünüyorum

45K bandında indirimlerde bu sistem satılabiliyor ondan ötürü bence 40-41K maks verilmesi gereken fiyat diye düşünüyorum
Haklısın ikinci ellerinde benzer parçalara bakarsanız zaten 40-41k ya felan toplanıyor tektek satmadığı için illa 2-3 bir şey indirmek zorunda başka türlü satılmaz 38-40 bandına her türlü gider bu sistem

Hocam ekran kartı daha 6 aylık ve şuan 29'a satılıyor 35 bine tüm sistemi vermek mantıklı mı sizce?
ikinci el piyasanda değeri 25-27 arası değişir eğer beklerim vs diyorsan parçaları tektek sat ikinci el tr piyasası ölücü dolu birçok kişi ölü fiyattan almaya çalışıyor eğer amacın hızlı para kazanmak ise uğraşmam diyorsan 38-40 bandında gider üstüne zor çıkar face gruplarında vs satış yapmayı dene oradan illa alıcı çıkıyor

İşin kötüsü öyle bir indirim pek olmuyor artık her şey zamlı maalesef
Haklısın ikinci ellerinde benzer parçalara bakarsanız zaten 40-41k ya felan toplanıyor tektek satmadığı için illa 2-3 bir şey indirmek zorunda başka türlü satılmaz 38-40 bandına her türlü gider bu sistem

ikinci el piyasanda değeri 25-27 arası değişir eğer beklerim vs diyorsan parçaları tektek sat ikinci el tr piyasası ölücü dolu birçok kişi ölü fiyattan almaya çalışıyor eğer amacın hızlı para kazanmak ise uğraşmam diyorsan 38-40 bandında gider üstüne zor çıkar face gruplarında vs satış yapmayı dene oradan illa alıcı çıkıyor
Tamamdır sağol hocam.

İşin kötüsü öyle bir indirim pek olmuyor artık her şey zamlı maalesef

Tamamdır sağol hocam.
belli olmaz kasıma kadar vakit var kasım sonrası olmama ihtimali yüksek çünkü asgari ücret zammından sonra her şey gene pahalılaşıcak

parça parça satacaksan dediğin fiyatlara satabilirsin çok da zorlanmazsın güzel cihazlar var elinde, ancak toplu şekilde satacaksan tek seferde peşin olarak 40 45gibi hayal rakamlara satman çok çok zor, şuan sistem alacak insanların%90ı taksitle alıyor, bu nedenle sisteminin toplu şekilde satılabileceği fiyat 35 civarı 1-2k oynayabilir

o paralara sistem alacak adam zaten gidip sifirini aliyor o yuzden kendi aklinizdaki fiyati diretmeyin oluculeri de bos verin

1000 TL bir şey satıyorum sarıda 600 olur mu diyor biri iki gün sonra biri 650 yokluyor sonra 700 diyen oluyor o mesaj olayı siteyi çöpe çevirdi teşkilat gibi nabız yokluyorlar tele çevirdim kurtuldum gerçek kaliteli alıcı arıyor zaten fiyat makulse ufak bir pazarlıkla satış gerçekleşiyor.

Geri