TOGG Almanya'da daha ucuz

Mahmut Yılmaz

80+ Gold
Reaksiyon skoru
9,026
TOGG Almanya satış fiyatı 2.25M TL (41.200 EUR)
TOGG Türkiye satış fiyatı 2.5M TL (46.190 EUR)

Bu sistem sayesinde Almanya'da ikamet eden Müslüman Türkler de TOGG otomobillere rahatlıkla erişebilecek.
Çok yakında Avrupa'nın en büyük otomobil firması TOGG olacak. Kısa süre içinde Almanya'da en çok tercih edilen elektrikli otomobil olacaktır.
1759152450156.webp

Çok yakışıklı.. 🤤

TOGG Almanya satış fiyatı 2.25M TL (41.200 EUR)
TOGG Türkiye satış fiyatı 2.5M TL (46.190 EUR)

Bu sistem sayesinde Almanya'da ikamet eden Müslüman Türkler de TOGG otomobillere rahatlıkla erişebilecek.
Çok yakında Avrupa'nın en büyük otomobil firması TOGG olacak. Kısa süre içinde Almanya'da en çok tercih edilen elektrikli otomobil olacaktır.
Alıntıyı görüntüle
Çok yakışıklı.. 🤤
Aslında satış fiyatları aynı ötv oranları farklı.

Yerli ürünün ötv azaltılsa herkes togg alsa ithalatta düşecek . Amaç ney çözemiyorum.
Dostum ötvyi azaltırlarsa yerli ürünü ülkemizde üretileni satarlarsa sallıyorum 1 kar edecekler ötvyi düşürmüyor bu yüzden insanlar başka markalara ithal araçlara a yöneliyor. Onlarda da ötv ve vergi çok yüksek olduğu için 5 kar ediyorlar vergiyle beraber. Bu dediğini yaparlarsa kasaya para nereden girecek :D

Ya yurtdışında üretilen ürünlerde ulaşım maliyeti vergi cart curt diye Türkiyede pahalı satılıyor diyoruz. Kendi ülkemizde ürettiğimiz ürünleri bile denizaşırı ülkelerden pahalıya alıyoruz.
Gerçekten daha nasıl dalga geçilebilir bir milletle bilemiyorum.
Eskiden Türk olmanın bir avantajı vardı.

İktisatta kazı bağırtmadan yolmak diye bir terim var o laf yazdığınıza uyuyor
Hayır birde ithalat yüzünden ekonomi böyle diyorlar, üstüne en yüksek gider kalemlerinden biri olan otomobilin yerlisini yapıp halkına bunu satıp paranın içerde kalmasını sağlamak varken bu yapılıyor...

Ya yurtdışında üretilen ürünlerde ulaşım maliyeti vergi cart curt diye Türkiyede pahalı satılıyor diyoruz. Kendi ülkemizde ürettiğimiz ürünleri bile denizaşırı ülkelerden pahalıya alıyoruz.
Gerçekten daha nasıl dalga geçilebilir bir milletle bilemiyorum.
Eskiden Türk olmanın bir avantajı vardı.
şimdi abd gazını kullanmaya başlıcaz

Geri