aula f99 iadesi yapacağım isteyen çeksin f75 daha tok sesi varmış
bende F75 var f99 aldım bide nunpad yüzünden nunpadli klavye seviyorum hissiyat aynı değil mi?Tokluk sesi switche göre degişmiyormuki
aula f99 iadesi yapacağım isteyen çeksin f75 daha tok sesi varmış
bende F75 var f99 aldım bide nunpad yüzünden nunpadli klavye seviyorum hissiyat aynı değil mi?Tokluk sesi switche göre degişmiyormuki
2 Side harika tavsiye ederimbende F75 var f99 aldım bide nunpad yüzünden nunpadli klavye seviyorum hissiyat aynı değil mi?
ENG mi TR mi geliyor amazondakiler tuş takımı için diyorum bilginiz var mı?2 Side harika tavsiye ederim
Yok devamkeeDemiştim Kurtlar Vadisi operasyonu bitmiştir diye ama dinlemediniz![]()
Ben aldım zaten viper v3 pro gelmesini bekliyorum.Hocam iade etmeyeyim istanbuldaysan aldığım fiyata sana vereyim istersen?
Şu his geldi mi?Arkadaşlar ben saldım artık cidden canım sıkıldı bir şey alamadım. Herkese iyi alışverişler
Ne aldın hocam gpx2 miBen aldım zaten viper v3 pro gelmesini bekliyorum.
yok viper v3 pro aldım bugün 3200 TL'denNe aldın hocam gpx2 mi
Tr değil fakat bize özel Amazon Jeff abim Türkçe harf ilistirmis ufakça tuşun üzerineDemiştim Kurtlar Vadisi operasyonu bitmiştir diye ama dinlemediniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ENG mi TR mi geliyor amazondakiler tuş takımı için diyorum bilginiz var mı?
Güzel tebrik ederim gpx 2 aldım bende şimdi merak ediyordum nasıl diyeyok viper v3 pro aldım bugün 3200 TL'den
Numaraların üstündeki noktalama işaretleri de Tr mi ENG mi peki ikisi değişiyorduTr değil fakat bize özel Amazon Jeff abim Türkçe harf ilistirmis ufakça tuşun üzerine
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Güzel tebrik ederim gpx 2 aldım bende şimdi merak ediyordum nasıl diye
Valla tam detaylı bakmadım hatırlayamıyorum şuanNumaraların üstündeki noktalama işaretleri de Tr mi ENG mi peki ikisi değişiyordu
Aynı2 Side harika tavsiye ederim
Aynıbende F75 var f99 aldım bide nunpad yüzünden nunpadli klavye seviyorum hissiyat aynı değil mi?