Öneri 250.000 TL'Ye araç önerisi

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
5,842
Bütçe
200000
Arkadaşlar günaydın, kenarda 200-250 bin tl gibi bir birikmişim var üniversiteye gidip gelmek için bir araç bakıyorum çok süper bir araç beklemiyorum ancak beni de aldığımda hem motor olarak hemde görünüş olarak üzmesin istiyorum. İstediğim 2-3 şey var aşağıda belirteceğim.
Ayrıca Efsane Kasa Corolla yazanlar olucak bu fiyatlardakilerin hepsinin içinden geçmişler temizleri 300.000 tlden başlıyor sırf ismi var diye arabanın fiyatını uçurmuşlar. @Denizgezen

1) Hidrolik Direksiyon.
2) Klima (Opsiyonel olmasa da olur)
3) Aracın ilerleyen süreçte kolay satılması (2. el piyasası olan bir araç)
4) Mümkünse Tavan boyasının olmaması.
5) hafiften uçup kaçması.
6) Mümkünse kilometre olarakta 300.000 kmyi geçmemiş olması.
7) Sayacağım 4 il içerisinde olması. Edirne,Tekirdağ,Çanakkale,Kırklareli.

Aşağıya kendi bulduğum 2-3 adet aracıda bırakacağım, onlarıda yorumlarsanız sevinirim.

Peugeot 106 XR
R19 1.4i
Polo Classic
1.4 Rna Clio
1.3 Mjet Albea (Satılıp satılmadığı daha tam belli olmadığı için bunda şüpheliyim)
bmw 3.18i (Kalbimin al dediği ancak mantığımın sorguladığı araba)

ilanların arasından bir tek Fiat Albea Mantıklı geldi. Memur kafasıyla

Arkadaşlar günaydın, kenarda 200-250 bin tl gibi bir birikmişim var üniversiteye gidip gelmek için bir araç bakıyorum çok süper bir araç beklemiyorum ancak beni de aldığımda hem motor olarak hemde görünüş olarak üzmesin istiyorum. İstediğim 2-3 şey var aşağıda belirteceğim.
Ayrıca Efsane Kasa Corolla yazanlar olucak bu fiyatlardakilerin hepsinin içinden geçmişler temizleri 300.000 tlden başlıyor sırf ismi var diye arabanın fiyatını uçurmuşlar. @Denizgezen

1) Hidrolik Direksiyon.

Aşağıya kendi bulduğum 2-3 adet aracıda bırakacağım, onlarıda yorumlarsanız sevinirim.

Peugeot 106 XR
R19 1.4i
Polo Classic
1.4 Rna Clio
1.3 Mjet Albea (Satılıp satılmadığı daha tam belli olmadığı için bunda şüpheliyim)
3 günlük dünya , ileride elindeki para kaybolmuş ta olabilir kalbin ne istiyorsa onu yap içinde ukte kalmadındansa

Albeaya bakmaya gitmiştik te birileriyle konuşuyorlardı albea için onu gene görülmesi adına attım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3 günlük dünya , ileride elindeki para kaybolmuş ta olabilir kalbin ne istiyorsa onu yap içinde ukte kalmadındansa
İşe öylede bakıyorum ancak Üniversite öğrencisiyim part time de çalışıyorum bir yandan masraf/Kullanım yapıyorum kurtarır mı acaba diye.
çünkü bunu atıyorum 3-5 sene kullanırım sonrasında satarım kafasındayım.

İşe öylede bakıyorum ancak Üniversite öğrencisiyim part time de çalışıyorum bir yandan masraf/Kullanım yapıyorum kurtarır mı acaba diye.
çünkü bunu atıyorum 3-5 sene kullanırım sonrasında satarım kafasındayım.
Kral 140 bin e temiz rs 200 bulabilirsin 3 5 senr sonra da büyütüp 450 lik veya 600 lük alabilirsin hayatını yaşamaya bak savaş olacak zaten az zaman kaldı dolu dolu kullanabileceğimiz

O fiyata alacağın araba seni masrafa boğar. Hiç alma daha iyi. Hepsi 25-30 senelik. Senden daha yaşlı.

Kalbindeki arabayı pazarlıkla 205k'ya kadar al sonra zaten binebilmek için 30k masraf yapacaksın en azından gönlünden geçen olur :)

Arkadaşlar bir diğer gönlümden geçen araç 206 idi Biraz aileden falan destek ile Son sınır 300.000 tl ye çıktı sağolsunlar. aşağıya bıraktım aracı.
Eniştem gidip bakıcak pazartesi.
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...tl-pesin-kalani-12-ay-taksit-1263408614/detay

Albeaya baktım Tavanı çökmüş kapı kilitleri sadece kapı üzerinden açılıyormuş asıl anahtarı kaybolduğu için vazgeçmiştim.

Albeanın durumu çok kötüydü bugün gidip baktık.

Üstad ben motordan çıkmak istiyorum bütün gün yağmur yağdı heryerim sırılsıklamdı.
Motoru bir yere git gelden ziyade zevk için kullanmak isterim o yüzden ilerleyen süreçte yazdan yaza kullanmak adına tur motoru alırım.

Son düzenleme:

1) Hidrolik Direksiyon.

Peugeot 106 XR
R19 1.4i
Polo Classic
1.4 Rna Clio
Bütçe biraz daha artarsa connect tavsiye ederim

Laguna da bakabilirsiniz ama piyasası bi connect değil

Son düzenleme:
Bütçe biraz daha artarsa connect tavsiye ederim
Üstad sen diyince baktımda yazdığım 4 ilde hem çok seçenek yok. hem de olanlarında içinden geçmişler.

(Not: 300.000 tl bütçe ile baktım bunu 250 ile değil)

Dostum paranı yatırıma koy ileride bakarsın.
Üstad para zaten hali hazırda borsada o para kendi kendine katlandı, ancak şuandaki motorum ile büyükşehirde çekilmiyor.
O Sebeple araç bakıyorum ki geçen günlerde hafif bir kaza geçirdim yollar sebebi ile, heryerde gölet,çukur gibi gibi şeyler var.
benim için şuanda akmıyorsa bile damlasın kafası var. eğer elimde böyle bir para olmasaydı zaten her türlü ya motorla gidip gelecektim ya da otobüse mahkûmdum ancak elimde hiç yoktan bir birikmiş var bunuda paranın değeri daha da ölmeden bir araca çevirmek isterim.
şu zamana kadar cefasını çektim az biraz da sefasını sürmek istiyorum. Yaşıtlarım gezerken ben hergün günde 10-12 saat arası çalışıyordum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,880
Üyeler
183,178
Son üye
ensr
Geri